Home / Sport / Testarea sportivilor și a antrenorilor, în atenția Federației Române de Dans Sportiv
Cupa Mirona la dans sportiv, ediția a XIII-a

Testarea sportivilor și a antrenorilor, în atenția Federației Române de Dans Sportiv

Membrii Biroului Federal al Federației Române  de Dans Sportiv (FRDS) s-au reunit în cursul zilei de astăzi, 15 mai , în sedință online, prilej cu care au  adoptat următoarele hotărâri:

1. Federația Română  de Dans Sportiv (FRDS) va susține financiar testarea sportivilor și a antrenorilor care vor participa la acțiuni organizate de federație, atunci când testarea va fi impusă de autorități.
2. FRDS va organiza în acest an Campionatul Național de Clase, Campionatul Național de 10 Dansuri, Campionatul Național Sub 21 ani și Cupa României, în ultima parte a anului, respectând toate măsurile de siguranță obligatorii, dacă acest lucru va fi permis de cadrul legislativ și de evoluția pozitivă a combaterii noului coronavirus.
3. FRDS alocă un buget de 30.000 lei Comisiei de Mass-Media pentru realizarea unui clip profesionist de promovare a dansului sportiv.
De asemenea, se alocă suma de 2.000 lei / luna pentru plata serviciilor de administrare conturi oficiale de social media și creare de content pentru rețelele sociale în scopul promovării dansului sportiv.
4. Membrii BF au aprobat și grila de alocare către sportivii lotului național a bugetului destinat inițial organizării stagiilor de pregătire pentru lotul național din anul 2020.

Președintele Federației  Române de Dans Sportiv (FRDS) este reghineanul Vasile Ghiorghe Gliga , care deține și funcția de vicepreşedinte responsabil de marketing al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mureșenii stau acasă: Claudia Gorea face abdomene cu oală

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …