Concursul Literar „Călimara cu cerneală”, la ediția a II-a Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1022 Vizualizări

Concursul Literar „Călimara cu cerneală”, la ediția a II-a

Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureș organizează în perioada 7 mai – 1 iulie 2020 a doua ediție a concursului literar „Călimara cu cerneală”. Concursul se desfăşoară pe două secţiuni: poezie şi proză unde fiecare participant se poate înscrie cu maxim trei lucrări la fiecare secţiune.

Participanţi pot trimite lucrările până în data de 1 iulie 2020 pe adresa de email: ccstargumures@gmail.com împreună cu Fișa de înscriere și Declarația de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Lucrările fără diacritice nu vor fi publicate.

“Dorim să amintim tinerilor frumusețea și plăcerea lecturii, să-i încurajăm să dea frâu liber creativității, să scrie, să uite un moment de internet, de jocurile pe telefoane, console sau calculatoare, să iasă puțin din lumea virtuală și să intre în lumea imaginară, lumea cărților, dorim ca ei să viseze cu ochii deschiși, să creeze ceva deosebit, să-și aștearnă pe hârtie gândurile lor frumoase. Pentru a realiza toate acestea, îi vom provoca pe tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, să participe la un concurs literar. Fiindcă trecem prin momente dificile și avem nevoie de multă afecțiune, răbdare și înțelegere, tema concursului este: Iubirea” spun organizatorii.

Mai multe detalii despre înscriere și regulamentul concurs se pot găsi  pe site-ul https://ccsmures.ro/concurs-literar-2/

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE