Investițiile județului Mureș, în atenția premierului Ludovic Orban Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 791 Vizualizări

Investițiile județului Mureș, în atenția premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a făcut  vineri, 29 mai, o nouă vizită la Tîrgu Mureș, prilej să reafirme interesul cabinetului pe care îl conduce în ce privește investițiile.

„Am ținut să fiu prezent, mai mult simbolic, la un moment important – în care se semnează contractul de execuție a unui tronson de autostradă de pe Autostrada Transilvania. Am arătat, încă din vizitele anterioare, că obiectivul nostru fundamental este de a schimba viziunea de dezvoltare a României: de la o creștere economică artificială, bazată pe încurajarea consumului, fără suport în realitatea economică, să trecem la o creștere economică bazată pe investiții, atât publice, cât și investiții private, bazată pe inovare, pe cercetare, pe dezvoltare, pe creșterea competivității, pe internaționalizarea companiilor românești, pe transferul de tehnologie”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Vizita la Târgu Mureș a prilejuit discuții privind  investițile la nivel de județ, respectiv Autostrada Transilvania și Centrala de la Iernut.

„Am discutat și de stadiul execuției pe celelalte două tronsoane care se află în execuție și vom veni cât de curând din nou în Târgu Mureș, pentru a da drumul la lucrări pe tronsonul de autostradă care este cel mai aproape de finalizare. Și, de asemenea, sper ca în cursul acestui an să se finalizeze și investiția de la Iernut, acesta este și motivul pentru care ministrul economiei este alături de noi în echipa care a venit la Târgu Mureș”, a menționat Ludovic Orban.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE