Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

Cabinet Individual de Insolvenţă Gergely Ádám András, cu sediul în Tg Mureş, str, G-ral Gh. Avramescu nr. 4, judeţul Mureş, lichidatorul judiciar al Mastercarn SRL în faliment, organizează,

  • LICITAŢIE PUBLICĂ

pentru valorificarea următoarelor bunuri:

– autoutilitară transport animale NISSAN CABSTAR -8.190 lei,

– remorcă transport animale NL REMA VAN DER SLUIS -3.100 lei.

– obiecte de inventar – 534 lei, birotică şi mobile -8.640 lei. Lista completă poate fi studiat la sediul lichidatorului judiciar. Prețurile nu conțin TVA.

Pot participa la licitaţie persoane fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanţiei de participare de 10% din preţul de strigare şi achită caietul de sarcini şi taxa de participare la licitaţie până la ora 13 anterior zilei de licitaţie

Licitaţiile vor avea loc la sediul lichidatorului judiciar, în data de 05.06.2020 ora 1300, cu repetabilitate în fiecare zi de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor.

Condiţiile de participare la licitaţie, detaliile tehnice şi informaţiile suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0265/26.10.19, 0265/26.97.00 mobil: 0745-146096.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Licitație – Spațiu Comercial

Lichidatorul judiciar al debitoarei MIREMONTEXIM SRL Lunca Bradului, sat Sălard, nr.11, jud.Mures, numit in dosar …