Home / Administratie / Modificare de comisie în Consiliul Local Luduș

Modificare de comisie în Consiliul Local Luduș

În luna octombrie 2009, Consiliul Local Luduș a aprobat componența Comisiei pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și de locuințe din fondul locativ de stat și repartizarea acestora.
Primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, a semnat un referat de aprobare la proiectul de hotărâre privind modificarea hotărârii nr. 242/2009 în care precizează că acest act administrativ „a suferit modificări în decursul anilor, ultima fiind hotărârea nr. 12 din 19 iulie 2016. În luna iulie a anului 2020 expiră mandatul membrilor comisiei și se impune desemnarea de noi membri în comisie”.
În ședința Consiliului Local al orașului Luduș din luna iunie 2020 a fost aprobată noua componență a Comisiei pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și de locuințe din fondul locativ de stat și repartizarea acestora, din care fac parte, de drept, Cristian Moldovan – primarul orașului Luduș, Anca Năsăudean – șeful Serviciului „Investiții,Achiziții, Domeniu Public”, Gabriela Fleșar – funcționar din cadrul Serviciului „IADP”, Claudia Vereș – directorul Direcției „Asistență Socială”, Veronica Iacob – funcționar din cadrul Direcției „Asistență Socială”, precum și doi consilieri locali: Daniel Totu, propus de consilierul Ioan Șopterean, și Sorin Hățăgan, propus de consilierul Paula Stâna.
Comisia aprobată de legislativul local are următoarele atribuții principale: verifică și analizează dosarele solicitanților de locuințe sociale; întocmește lista de priorități și o supune spre aprobare consiliului local; repartizează locuințele sociale, conform prevederilor prezentului regulament și a legislației în vigoare”.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viceprimarul Márk Endre, mesaj de mulțumire din spital

Viceprimarul municipiului Reghin, Márk Endre a transmis în cursul serii de vineri, 31 iulie, un …