FOTO – Magazin nou Casa Rusu în Târgu Mureș: Cadouri, surprize, premii, prețuri atractive și o gamă variată de produse! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3326 Vizualizări

FOTO – Magazin nou Casa Rusu în Târgu Mureș: Cadouri, surprize, premii, prețuri atractive și o gamă variată de produse!

Retailerul românesc de mobilier și decorațiuni Casa Rusu și-a deschis porțile noului magazin din Târgu Mureș joi, 16 iulie. Magazinul este situat în Complexul Comercial Aushopping de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 291.

Având deja 20 de magazine deschise pe întreg teritoriul țării, și cel din Târgu Mureș care are o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați urmează conceptul general, fiind creat pentru a aduce la viață experiența de acasă și de a aduce și românilor din această zonă mobilier creat exact pe stilul lor.

”Vom fi prezenti cu colecțiile moderne și inedite de mobilier, la fel și decorațiunile elegante, tapițeriile. Mai mult decât atât, toți clienții prezenți la Marea Deschidere vor avea parte de reduceri de până la 45% la toate obiectele de mobilier și, în plus, o extra reducere de 5% pentru toți cei care vin în magazin pe parcursul celor patru zile. De asemenea, mobilierul poate fi achiziționat și online pe www.casarusu.ro. Surprizele nu se opresc aici pentru clienții Casa Rusu: primii 200 vor primi perne cadou, iar cei care se înscriu la concursul din magazin sau la cel de pe site-ul casarusu.ro/mures au șansa de a câștiga mobilier în valoare  de 1.000 de lei”, au transmis reprezentanții retailerului Casa Rusu.

Pentru pasionați și pentru cei interesați de amenajările interioare, Casa Rusu a pregătit un workshop gratuit susținut de designerii companiei, în cadrul căruia designerii vor oferi sfaturi practice și reguli de bază pentru ca oricine să poată realiza o amenajare plină de stil.

“Ne bucurăm că am reușit să deschidem magazinul din Târgu Mureș, acesta fiind un obiectiv strategic de mai mult timp. Pe viitor proiectele asumate privind extinderea rețelei de magazine pentru sfârșitul anului 2020 și pentru anul 2021 se vor derula în continuare conform planului agreat cu partenerii noștri”, a declarat Marius Raia, Director Expansiune – Casa Rusu.

În prezent, Casa Rusu deține o rețea de magazine proprii pe întreg teritoriul țării, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 6.000 de metri pătrați, amenajate în cele mai noi tendințe, pentru gusturi dintre cele mai diverse.

“Deschiderea din Târgu Mureș face parte din strategia companiei de a fi aproape de clienții noștri peste tot în țară, atât fizic cât și online și este un eveniment important în istoria brandului Casa Rusu, marcând deschiderea magazinului 20. Mulțumim clienților care ne sprijină încă de la înființarea companiei, partenerilor noștri și echipei extraordinare din Casa Rusu care a participat la dezvoltarea proiectului”, a declarat Matei Ștefan Gaburici, CEO – Casa Rusu.

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este divizia de retail a companiei Rus Savitar, care este unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și mobilier tapițat din țară. Aceasta și-a început activitatea ca retailer de mobilă în anul 1994, aducând oamenilor din întreaga țară soluții avantajoase de amenajare, adaptate nevoilor acestora.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea, clienții au parte și de cele mai moderne decorațiuni și produse pentru casă.

Rus Savitar detine cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, clădind în timp o capacitate foarte mare atat pentru de producția mobilierului din PAL, cat si pentru productia mobilierului tapitat.

”Prin dezvoltarea tehnologiei deja existente în fabrica Rus-Savitar și crescând capacitatea de producție, reușim să fim prima alegere a clienților când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite. În Targu Mures deschidem cel de-al 20-lea showroom al nostru și vrem să oferim mai departe, cu aceeași pasiune și implicare: Mobilă  din respect pentru tine!”, au transmis reprezentanții retailerului Casa Rusu.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE