Home / Invatamant / Candidații declarați admiși la UMFST vor confirma online locurile obținute

Candidații declarați admiși la UMFST vor confirma online locurile obținute

Confirmarea locurilor de către candidații declarați admiși în urma concursului de admitere, sesiunea iulie 2020 se va realiza doar online, prin intermediul platformei de înscriere, conform calendarului admiterii. (https://adminfo.umfst.ro/calendarul-admiterii/)

Candidatul declarat admis la buget, pe loc finanțat de universitate sau cu taxă, la unul din programele de studii din cadrul universității, va accesa platforma de înscriere, se va autentifica cu datele din contul creat la înscriere și va confirma locul obținut. De asemenea, odată cu confirmarea locului, candidatul va lua la cunoștință despre prevederile contractului de finanțare a studiilor și ale anexei I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal , va achita taxa de înmatriculare (100 lei) și, dacă este cazul, prima rată din taxa de școlarizare. Toate aceste operațiuni vor fi executate prin intermediul platformei online.

Ghid confirmare loc admis

Contractul de finanțare a studiilor și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se vor depune în 2 (două) exemplare originale, completate și semnate, odată cu dosarul fizic la Decanatul fiecărei facultăți, în perioada 1 septembrie – 14 septembrie 2020.

Contractul de studii și anexa I la contract – Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi descărcate din platforma de înscriere sau de aici, pentru programul de studii la care a fost admis candidatul.

IMPORTANT! Candidații admiși fără loc la Medicină – limba română, pot opta pentru un loc la programul de studiu Farmacie- limba română, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 26 iulie 2020. Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email oficiu.admitere@umfst.ro până în 28 iulie 2020, ora 13:00.

Candidații admiși fără loc la Medicină – limba maghiară, pot opta pentru un loc la programul de studiu Medicină dentara – limba maghiară sau Farmacie – limba maghiară, indiferent de proba de concurs susținută, în limita locurilor rămase neocupate. Ocuparea locurilor se va face în ordine strict descrescătoare a mediilor de concurs obținute la concursul din 26 iulie 2020. Cererile se depun exclusiv online pe adresa de email oficiu.admitere@umfst.ro, până în 28 iulie 2020, ora 13:00.

Din cifra de școlarizare repartizată anului I, locurile pentru candidații de etnie rromă, absolvenții de licee din mediul rural și absolvenții cu diplomă de bacalaureat proveniți din sistemul de protecție socială, sunt: 4 locuri Medicină – limba română, 1 loc Medicină – limba maghiară, 8 locuri Asistență medicală generală – limba română, 1 loc Asistență medicală generală – limba maghiară, 1 loc Balneofiziokinetoterapie și recuperare, 1 loc Nutriție și dietetică, 1 loc Medicină Dentară – limba maghiară, 1 loc Farmacie – limba maghiară și 2 locuri Cosmetică medical și tehnologia produsului cosmetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Digitalizarea Reghinului o prioritate pentru Gabriel Toncean

Gabriel Toncean, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Reghin, și-a prezentat câteva puncte …