942 candidaţi pentru 112 posturi la examenul de titularizare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

942 candidaţi pentru 112 posturi la examenul de titularizare

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie 2020, în județul Mureș, în 6 centre de examen, s-au prezentat 942 candidaţi din cei 1032 înscriși, informează Inspectoratul Școlar Județean Mureș prin intermediul unui comunicat de presă.

La nivel național, proba scrisă a început la ora 9:00, în 123 de centre de concurs, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare, aplicabile în cazul examenelor naționale, privind normele de acces în spațiile de examen în vederea protejării candidaților și a personalului implicat, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea SARS-CoV-2. Durata de redactare a lucrărilor a fost de 4 (patru) ore, cu posibilitatea prelungirii cu una-două ore în anumite situații speciale (pentru candidații nevăzători, ambliopi sau cu anumite deficiențe de vedere). În aceste situații, comisiile județene de organizare și desfășurare a concursului asigură condiții de egalizare a șanselor pentru candidații cu deficiențe, prin adaptarea procedurilor de redactare a lucrărilor la subiectele de concurs, în funcție de particularitățile individuale și de cele specifice deficienței respective, informează reprezentanții Ministerului Educației.

În județul Mureș sunt 112 posturi titularizabile cu viabilitate 4 ani. La proba de miercuri, 29 iulie, 2 candidaţi s-au retras din motive medicale, 47 din motive personale iar 3 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

„Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediul inspectoratului școlar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august”, afirmă reprezentanții IȘJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE