Vasile Gliga (PSD) propune Performanță, Siguranță și Dezvoltare la Consiliul Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1683 Vizualizări

Vasile Gliga (PSD) propune Performanță, Siguranță și Dezvoltare la Consiliul Județean Mureș

Liderul Partidului Social Democrat (PSD) Mureș, Vasile Gliga, și-a înregistrat oficial candidatura sâmbătă, 15 august, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană (BECJ) nr. 28 Mureș, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la alegerile locale care se vor desfășura în acest an, în data de 27 septembrie.

”Cred că județul Mureș merită mai mult”

Președintele social-democraților mureșeni a fost însoțit la sediul BECJ Mureș de Ovidiu Dancu – vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Dragoș Bardoși – consilier județean și secretar executiv al PSD Mureș, Sergiu Papuc – viceprimar al municipiului Târgu Mureș și candidat din partea PSD la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș și Sebastian Pui – consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, care au depus și dosarul cu semnături pentru lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Județean Mureș.

”În primul rând, doresc să le mulțumesc celor care au semnat, deja avem peste 6.500 de semnături și mai sunt 30 de organizații care mai adună semnături. Sunt încântat că am un număr atât de mare de susținători. Candidez pentru că întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii și pentru oameni. Cred că județul Mureș merită mai mult, iar candidatura mea se axează pe trei direcții: Performanță, Siguranță și Dezvoltare”, a declarat, la ieșirea din BECJ Mureș, Vasile Gliga.

Referindu-se la echipa de consilieri județeni propusă mureșenilor la alegerile din 27 septembrie, Vasile Gliga a subliniat că aceasta își propune să contribuie la dezvoltarea județului Mureș

”La Consiliul Județean propunem mureșenilor o echipă muncitoare, care știe ce are de făcut și care poate realiza lucruri importante pentru județul Mureș. Sunt consilieri reprezentativi pentru tot arealul județului Mureș, atât nume noi cât și consilieri care au dovedit că au contribuit la realizările Consiliului Județean”, a afirmat liderul PSD Mureș.

Dezvoltarea județului Mureș, obiectivul nr. 1

În fruntea listei de candidați pentru funcția de consilier județean se află liderul PSD Mureș, Vasile Gliga (locul 1), reputatul medic ortoped Tiberiu Bățagă (locul 2), Ovidiu Dancu (locul 3) și Dragoș Bardoși (locul 4).

”În această zi de sărbătoare am participat la depunerea dosarelor de candidatură a președintelui Consiliului Județean Mureș, precum și a consilierilor județeni. Mă aflu pe un onorant loc 3 pe lista consilierilor județeni. Le mulțumesc colegilor, domnului președinte Gliga, care au apreciat activitatea mea de până acum în Consiliul Județean și mi-au acordat încredere pentru un nou mandat. Candidez cu gândul de a continua lucrurile bune făcute în Consiliul Județean și de a da o altă perspectivă dezvoltării județului Mureș”, a afirmat Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

”Candidez cu gândul de a continua lucrurile bune pe care le-am început pentru județul Mureș și cu un gând nou pentru Târgu Mureș, în speranța unei schimbări în municipiul Târgu Mureș din punctul nostru de vedere, de la Consiliului Județean în primul rând privind deschiderea activității Asociației Zona Metropolitană care este unul din pilonii principali care va asigura dezvoltare, inclusiv pentru municipiul Târgu Mureș, deoarece toată infrastructura de care municipiul Târgu Mureș are nevoie se va dezvolta în localitățile limitrofe, în Zona Metropolitană. Acesta este unul din gândurile noastre, inclusiv pentru târgumureșeni, pe care îi îndemnăm să vină alături de noi”, a afirmat Dragoș Bardoși, secretar executiv al PSD Mureș.

La nivelul județului Mureș, PSD este primul partid care s-a înscris în cursa pentru președinția Consiliului Județean Mureș, respectiv pentru funcțiile de consilieri județeni.

Lista de candidați PSD Mureș pentru funcția de consilier județean:

1) Gliga Vasile Ghiorghe;

2) Bățaga Tiberiu;

3) Dancu Ovidiu (actual consilier județean);

4) Bardoși Dragoș-Tiberiu (actual consilier județean);

5) Pop Cosmin (actual consilier județean);

6) Gliga Dumitrița;

7) Cîmpeanu Alexandru (actual consilier județean);

8) Moldovan Angela (actual consilier județean);

9) Someșan Ștefan (actual consilier județean);

10) Gergely Simion (actual consilier județean);

11) Țeugea Ioan;

12) Popescu Stelian-Ovidiu;

13) Căpușan Sebastian-Răzvan;

14) Matei Ovidiu-Danniel;

15) Moldovan Robert-Alexandru;

16) Culcear Florin;

17) Maxim Samuel-Daniel;

18) Duma Ioan;

19) Pavel Constantin-Alexandru;

20) Istrate Cristian;

21) Tătar Gheorghe;

22) Herța Emanuel-Cristian;

23) Mălai Marcel-Aurel;

24) Ceacău Liviu;

25) Ceontea Marius-Teodor;

26) Cotoi Zaharie;

27) Șuta Panfilie;

28) Lircă George Petru;

29) Pintea Nicolae;

30) Pop Viorica;

31) Obreja Ioan;

32) Nagy Florin;

33) Pop Adrian-Ionuț;

34) Todea Iosif;

35) Luca Constantin;

36) Jeler Vasile;

37) Fleaca Ioan-Emil-Dănuța;

38) Șerbănuț Maria;

39) Iușan Eugenia;

40) Bumbac Horea-Constantin;

41) Pop Iuliu-Cosmin;

42) Sabău-Pop Aurelian-Olimpiu (actual consilier județean)

43) Pui Sebastian-Emil.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE