”Festivalul Slujirii”, un proiect pentru oameni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

”Festivalul Slujirii”, un proiect pentru oameni

Centrul Creștin Noua Generație a transmis vineri,  21 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în perioada 22 – 29 august se va desfășura ,,Festivalul Slujirii”, în care patru comunități din județul Mureș, respectiv Târgu Mureș, Reghin, Târnăveni, Șăulia, și orașul Toplița din județul Harghita vor fi slujite de voluntarii Bisericii Creștine Noua Generație, printr-o serie de acțiuni care mizează pentru înfrumusețarea comunităților și ajutorarea persoanelor aflate în dificultăți în această perioadă.

,,Festivalul va demara în 22 august în Toplița unde se planifică renovarea unei terase și tăierea gazonului într-o curte. Acțiunile continuă cu renovarea Parcului Tineretului din Reghin, în 24 august unde vor fi vopsite bănci, echipamente de joacă, va fi tăiat gazonul și gardul viu iar cei mici se vor bucura de activități special pregătite pentru ei. În 26 august echipa va ajunge în Târnăveni pentru renovarea unui spațiu de lângă blocurile din cartierul Bălcescu și în 28 august în Târgu Mureș pe Aleea Școlii ”Liviu Rebreanu” din cartierul Dâmbu, unde se va renova spațiul de joacă, gardul din fața școlii și aleea pietonală. Ultima activitate de renovare va avea loc în Șăulia în data de 29 august în parcul comunal cu înlocuirea echipamentelor sportive”, se transmite în comunicat.

De asemenea, se pregătesc 30 de pachete cu alimente și produse de igienă pentru familiile nevoiașe din cele cinci localități. Cei care doresc să se alăture inițiativei sau să ofere un sprijin financiar, pot afla mai multe detalii pe site-ul www.slujire.bcng.ro.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE