Schimb de experiență între antreprenorii din comunele Cristian (Brașov) și Livezeni (Mureș) Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Schimb de experiență între antreprenorii din comunele Cristian (Brașov) și Livezeni (Mureș)

27 august 2020, ora 11.00 – KSN Range, sat Livezeni, județul Mureș.

Acest eveniment se organizează în cadrul proiectului: “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, privind reducerea numărului de comunități marginalizate în care există populație aparținând minorității rome aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate. Schimbul de experiență va fi între antreprenori din comuna Cristian, județul Brașov și antreprenori din comuna Livezeni, județul Mureș.

Schimbul de experiență este una din cele mai frumoase și educative activități organizatorice. Ai ocazia să vizitezi locuri noi, să cunoști oameni interesanți, să înveți lucruri care te pot ajuta profesional, să dobândești noi impresii și să rămâi cu amintiri frumoase.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de a căpăta și a face schimb de experiență în domeniul antreprenorial și de parteneriat pe proiecte.

Scopul acestui transfer de cunoștințe este ca persoanele participante să beneficieze de informații despre cum pot începe și dezvolta un proiect, despre importanța încrederii în sine, stimularea spiritului inovator, dezvoltarea spirituală și antreprenorială, creșterea oportunităților de dezvoltare profesională, îmbunătățirea de competențe în vederea inserției profesionale și a creării de noi întreprinderi (inclusiv întreprinderi sociale), o mai bună înțelegere față de ceea ce înseamnă fonduri europene, creșterea capacității întreprinderilor private de a asimila fonduri europene și de a implementa proiecte sustenabile, stimularea investițiilor pentru crearea de locuri de muncă, creșterea motivației și a satisfacției, dezvoltarea comunității.

Prioritate vor avea și următoarele acțiuni: dezvoltarea de parteneriate care au ca scop promovarea învățării la locul de muncă pentru tineri (mai ales pentru cei care nu au o calificare), adulți și persoane cu nevoi speciale, importanța educației digitale, armonizarea strategiilor de comunicare și colaborare între diverse segmente ale societății, promovarea responsabilității civice și sociale, incluziunea socială, nediscriminarea, discuții pe tema protecției mediului înconjurător și a schimbării climatice.

Agenda evenimentului

Ora Sesiune Moderator Metodologie
11.00 Deschiderea sesiunilor Klah Cummings Prezentarea participanților
Prezentarea obiectivelor
11.30 Vizitare  firme Livezeni Klah Cummings Deplasare vizitare firme din comuna Livezeni:
Creativ Mureș SRL, Heni Wheel CAR Wash SRL, Motor Expert Tony SRL, Dent Elite Center SRL, KSN Range SRL, Fun Profi Brod SRL, Gabor- Piroska  Mureș SRL.
14.30 Discuții libere despre experiențele fiecărui antreprenor Klah Cummings –         Ințelegerea mecanismelor de implementare a proiectelor;

–         Indentificarea punctelor tari și slabe în redactarea de cereri de finanțare;

–         Schimb de informații

16.30 Finalizarea evenimentului Klah Cummings Asigurarea deplasării delegației spre comuna Cristian

“Cele mai bune idei vin din glumă. Fă-ți gândirea să fie cât mai distractivă” – David Ogilvy.

“Dacă toți banii mei ar fi 20$, de 2$ aș cumpăra creioane și de 18$ aș face publicitate la ele” – Henry Ford.

(Asociația pentru Inovare Socială)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE