Sinteza activității ISU Mureș în perioada 14 – 23 august Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Sinteza activității ISU Mureș în perioada 14 – 23 august

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea” al Județului Mureș a transmis marți, 25 august, prin intermediul unui buletin informativ, faptul că în perioada 14 – 23 august, echipajele ISU Mureș au gestionat 564 de intervenții, dintre care 515 au fost intervenții SMURD. Printre cele mai importante situații gestionate de ISU Mureș se numără:

Incendii:

În perioada menționată, pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara au intervenit pentru stingerea a șapte incendii produse la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara.

Luni, 17 august, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un container de gunoi în municipiul Târgu Mureș, strada Valea Rece.

În aceeași zi, ISU Mureș a gestionat un incendiu produs la un tractor, care ardea în totalitate, în municipiul Reghin la ieșire spre Breaza.

Marți, 18 august, s-a intervenit pentru un incendiu de baloți de fân în municipiul Târgu Mureș – Mureșeni-Sat pe strada Prutului, acest incendiu manifestându-se cu flacără deschisă la aproximativ 20 de baloți de fân.

Joi, 20 august, a avut loc un incendiu la o magazie în localitatea Vălenii de Mureș, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Sâmbătă, 22 august, ISU Mureș a fost solicitat pentru a interveni în cazul producerii unui incendiu la o casă de locuit, de aproximativ 120 mp, din localitatea Valea Izvoarelor, pe strada Principală, care a ars generalizat.

În aceeași zi, a avut loc un incendiu la un autoturism între localitățile Eremitu și Câmpu Cetății, circulația fiind blocată pe ambele sensuri pe durata intervenției.

Accidente rutiere:

Duminică, 16 august, ISU Mureș a intervenit în cazul unui autoturism răsturnat între localitățile Petelea și Periș, fără victime încarcerate.

Joi, 20 august, a avut loc un accident între două autoturisme, pe E60, pe raza localității Hădăreni.

Sâmbătă, 22 august, a avut loc un accident cu scurgeri de combustibil pe carosabil în localitatea Sângeorgiu de Mureș, pe strada Principală, în care au fost implicate patru autoturisme, rezultând scurgeri de antigel pe carosabil.

Degajare copac:

Duminică, 16 august, ISU Mureș a intervenit pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil în localitatea Bălăușeri.

Salvare persoane de la înălțime:

Vineri, 14 august, s-a intervenit pentru a salva două persoane blocate la înălțime în Cetatea Țărănească din localitatea Saschiz, persoanele fiind urcate pe schela instalată de pe zidurile cetății, nereușind să coboare.

Extragere pisică din fântână:

Joi, 20 august, a avut loc o intervenție de salvare a unei pisici căzute în fântână, în localitatea Vălureni, Pompierii au pătruns în fântâna adâncă de aproximativ 10 metri, dar din păcate pisica era moartă, fiind extrasă de către pompieri.

Misiune pirotehnică:

Vineri, 14 august, ISU Mureș a intervenit la o misiune pirotehnică în localitatea Bogata, unde s-a găsit o bombă de aruncător cal de 60 mm.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE