Stagiune teatrală în aer liber Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Stagiune teatrală în aer liber

Compania ”Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, debutul stagiunii 2020 – 2021, care se va desfășura în aer liber  și va prezenta publicului o selecție din cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu.

Programul reprezentațiilor este următorul: ,,Toate mi se întâmplă numai mie” de Mihai Ignat, regia Laura Moldovan – duminică, 6 septembrie, ora 20.30, la scena de lângă Bastionul Croitorilor din Cetatea Medievală; ,,Campionatul de improvizație”, un spectacol de Vlad Massaci – joi, 10 septembrie, ora 20.00, la Teatrul de Vară; ,,Soț de vânzare” de Mikhail Zadornov și Sergei Fomin, regia Csaba Varga, duminică, 20 septembrie și sâmbătă, 26 septembrie, ora 20.30, în curtea interioară a Teatrului Național.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, spectacolele ,,Toate mi se întâmplă mie” și ,,Soț de vânzare” vor fi reprogramate pentru ziua următoare, la aceeași oră.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma www.biletmaster.ro, sau cu o oră înainte de reprezentație de la Sala Mică, în cazul spectacolelor din curtea interioară a teatrului, sau la fața locului, în cazul spectacolelor de la Teatrul de Vară.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE