PARADOX. UDMR versus… UDMR pentru Primăria Mica! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 931 Vizualizări

PARADOX. UDMR versus… UDMR pentru Primăria Mica!

Situație oarecum bizară în comuna mureșeană Mica, unde primarul ales pe lista UDMR în anul 2016 candidează independent la alegerile locale din 27 septembrie împotriva unui candidat… UDMR.

Ales în anul 2016 primar pe listele UDMR, Székely Ladislau candidează… independent pentru un nou mandat la conducerea Primăriei comunei Mica (împotriva lui Béres János, candidat UDMR). Aceeași situație era să se întâmple la Crăciunești, unde primarul UDMR Ferenczi György a anunțat că va candida independent împotriva Bodó Károly Gyula, candidat UDMR, însă și-a retras apoi, subit, candidatura.

”Numai în comuna Mica, în Crăciunești nu. În comuna Mica au fost organizate prealegeri la cererea primarului care este momentan în funcție și a pierdut aceste alegeri față de viceprimarul actual. Bineînțeles în organizație la noi este ordine, dacă a pierdut aceste alegeri, el (viceprimarul – n.r.) este cel în drept care să meargă la alegeri din cadrul organizației noastre, iar primarul care nu a acceptat acest rezultat dorește să se măsoare la alegeri ca și independent”, a declarat despre această situație Péter Ferenc, președintele UDMR Mureș, care a negat existența vreunui conflict la nivelul organizației UDMR din comuna Crăciunești, localitate unde potrivit surselor Zi de Zi primarul actual ar fi fost sancționat cu retragerea susținerii politice pentru gestionarea ineficientă a crizei COVID-19.

Candidații la funcția de primar în Mica:

Székely Ladislau – independent (ex-UDMR, actualul primar);

Béres János – UDMR;

Emanoil Crișan – PNL;

Olimpiu Manuel Glodarenco – Pro România;

Dorel Rus – PSD;

Szakacs Janos – independent.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE