Home / Invatamant / Înscrieri la cursurile Logiscool Târgu Mureș

Înscrieri la cursurile Logiscool Târgu Mureș

Coordonatorii Logiscool România au transmis marți, 22 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Logiscool, lider în programele edu – tech pentru copii, reia cursurile în școli, respectând toate normele epidemiologice, dar, păstrează și module în format online live, prin videoconferință, pentru cei care aleg să învețe online, iar aceste cursuri vor oferi elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități, având acces la un viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege. Elevii vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Cursurile de programare și robotică încep în sediile de pe strada Mihai Viteazul numărul 26, la data de 28 septembrie, iar elevii pot opta pentru cursuri la sediul școlii sau pentru cursuri online. Modulele se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 – 17 ani, formându-se grupe de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă, fără să necesite cunoștințe anterioare pentru grupele de începători.

Lecțiile au o durată de 90 de minute și au loc o dată pe săptămână, pe toată durata anului școlar, prețul unui modul fiind de 260 de lei pe lună.

,,Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript,  C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Cursurile vor putea fi urmate și online live, prin videoconferință. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. Toți cei înscriși la cursurile Logiscool, fie în școli sau online, vor avea acces la materiale de suport – de la tutoriale video, la resurse educative – în cadrul platformei proprii de învățare Scoolcode. Înainte de începerea cursurilor, copiii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și doresc să afle mai multe despre programare”, se menționează în comunicat.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face pe site, la adresa: https://www.logiscool.com/ro/school/mures.

Andreea ȚIȚIU

(Foto: Facebook Logiscool România)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Candidează Ciprian Dobre independent la parlamentare? Răspunsul fostului lider al PNL Mureș

Fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, care mai deține în CV și funcțiile …