Márk Endre, dedicație specială pentru reghineni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 854 Vizualizări

Márk Endre, dedicație specială pentru reghineni

Candidatul UDMR Márk Endre a obținut cele mai multe voturi duminică, 27 septembrie, în competiția pentru funcția de primar al municipiului Reghin, respectiv 6.242 de voturi (43,1%).

Márk Endre, care la data alegerilor ocupa funcția de viceprimar, a fost urmat de următorii candidați: Gabriel Toncean (PNL, 4.649 de voturi), Dragoș Pui (PSD, 1.734 de voturi), Alexandru Pușcaș (Partidul Verde, 553 de voturi), Ioana Cheregi (independentă, 472 de voturi), Alin Păcurar (Pro România, 300 de voturi) și Sorin Tîrnăveanu (ADN, 138 de voturi).

”Niciodată atât de mulți nu au susținut schimbarea în Reghin. Felicitări reghinenilor pentru această mare realizare istorică, vă mulțumesc pentru această declarație copleșitoare și clară de voință. Deși mulți oameni cred că Márk Endre a câștigat aceste alegeri, aș dori să clarific că această victorie NU este a mea. Această victorie vă aparține Dumneavoastră, această victorie aparține reghinenilor!”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, Márk Endre, noul primar al municipiului Reghin.

Potrivit paginii web www.prezenta.roaep.ro, la Reghin, din totalul de 31.092 de alegători înscriși pe liste s-au prezentat la urne 14.468 de persoane (46,53%).

La Consiliul Local, cele 19 mandate de consilieri locali vor fi repartizate astfel: 8 – UDMR, 8 – PNL și 3 – Alianța PSD-ALDE.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE