Home / Invatamant / Sighișoara: mesaj de ziua mondială a educației!

Sighișoara: mesaj de ziua mondială a educației!

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis luni, 5 octombrie, cu prilejul zilei mondiale a profesorilor și a educației, un mesaj de apreciere adresat tuturor dascălilor din lume, care împart lumina cunoașterii elevilor și îi pregătesc pentru viață.

,,Dascălii sunt oamenii care, cu pasiune și migală, cu responsabilitate și profesionalism, modelează caracterul și educația fiecăruia dintre noi. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educatorului ne oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră, pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea copiilor noștri. Cu această frumoasă ocazie, le urăm celor care au oferit și oferă cu generozitate lumina cunoașterii, șlefuind caractere și formând oameni de valoare, un sincer ”La mulți ani”, au transmis reprezentanții primăriei municipiului Sighișoara în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Profesorii vor primi un spor lunar ca stimulent de risc în pandemie

Potrivit www.profit.ro, cadrele didactice, dar și personalul didactic auxiliar și nedidactic din învățământul de stat …