Candidații PNL Mureș pentru parlamentare Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1329 Vizualizări

Candidații PNL Mureș pentru parlamentare

Filiala Partidului Național Liberal (PNL) Mureș a stabilit lista definitivă a candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat duminică, 18 octombrie, conducerea filialei, pe pagina proprie de Facebook.

”Patru ani cu modelul liberal de dezvoltare”, obiectivul PNL

Potrivit sursei citate, ”lista a fost validată în Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal”, iar în următorii patru ani liberalii își propun ”patru ani de dezvoltare” , ”patru ani de construcție și investiții”.

”În 6 decembrie 2020, la alegerile parlamentare, avem ocazia să terminăm împreună ceea ce am început în mai, anul trecut, cu victoria la europarlamentare, am continuat la prezidențiale cu victoria președintelui Iohannis și apoi cu rezultatele foarte bune de la locale. Patru ani cu modelul liberal de dezvoltare, cu PNL la guvernare, în care să ne concentrăm pe infrastructura acestei țări, pe reformarea acelor instituții care nu au performat, pe legile și instituțiile care duc la dezvoltare și întăresc statul de drept. Patru ani de mari proiecte pentru folosirea eficientă a celor 80 miliarde euro negociate la Bruxelles de Președintele Iohannis. România nu trebuie să rateze trenul european al dezvoltării. Din 2021, când epidemia va fi stăpânită, statele UE se vor dezvolta rapid prin Planul de redresare economică. România nu își poate permite să piardă acest tren cu PSD. S-ar crea un decalaj de dezvoltare care va fi imposibil de recuperat în viitor. Această perioadă de majoritate și guvernare liberală de patru ani va avea un singur precedent în istoria recentă: între 1922-1926, când guvernarea liberală a făcut prima mare modernizare a statului român de după Marea Unire, când a dat infrastructura, legile și instituțiile României Mari. Acum vom face a doua mare modernizare a României, aducerea țării la nivelul mediu de dezvoltare, de trai și de civilizație al Uniunii Europene. Patru ani de stabilitate, patru ani fără PSD”, a transmis conducerea PNL Mureș.

Liste fără Ciprian Dobre și Horațiu Suciu

Ordinea candidaților pe lista PNL Mureș a fost validată inițial joi, 15 octombrie, de Biroul Politic Județean al PNL Mureș și de Consiliul Director Județean al PNL Mureș, iar decizia ca lista de candidați să fie votată ”la pachet” a fost contestată de Ciprian Dobre, fost lider al PNL Mureș, care a solicitat ca fiecare candidat să fie votat uninominal de către delegații liberali.

Ulterior, Ciprian Dobre (aflat pe locul 3 la Camera Deputaților) a acuzat în presă faptul că i-a fost interzis accesul, alături de Horațiu Suciu (aflat pe locul 4 la Camera Deputaților), în sediul PNL Mureș. În prezent, Ciprian Dobre și Horațiu Suciu nu se mai regăsesc pe listele finale, validate de Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal.

Candidații PNL Mureș pentru Camera Deputaților:

  1. Ervin Molnar;
  2. Sebastian-Gabriel Toncean;
  3. Alexandru Gyorgy;
  4. Simona-Elena Șanta;
  5. Mircea Mariș;
  6. Meda-Emilia Iacob;
  7. Valentin-Mihai Draghici;
  8. Virginia-Madălina Oltean;
  9. Camelia Pop;
  10. Marius-Ioan Mărginean.

Candidații PNL Mureș pentru Senat:

  1. Ioan-Cristian Chirteș;
  2. Theodora Benedek;
  3. Ovidiu Ilieș;
  4. Horea Șarlea;
  5. Rareș-Cosmin Butiulcă;
  6. Ovidiu-Ionuț Cengher.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE