Home / Sanatate / Târgu Mureș: Spitalul de Urgență angajează asistent medical și îngrijitoare!

Târgu Mureș: Spitalul de Urgență angajează asistent medical și îngrijitoare!

Anunț angajare personal privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu sediul în Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, judeţul Mureș, e-mail runos@spitalmures.ro, internet www.spitalmures.ro, conform articolului 11 coroborat cu articolul 27 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din 26 mai 2020, angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual:
• 1 post asistent medical generalist – Secția clinică chirurgie generală I
• 1 post îngrijitoare de curățenie – Secția clinică chirurgie generală I
1. Nivelul studiilor și vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:
• Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenţilor Medicali din România.
• Îngrijitoare de curățenie: absolvent studii generale (8 clase).
Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 21 octombrie 2020 în intervalul orar 14.00 – 15.30.

Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Poarta studenților.
Selecția dosarelor se va desfășura în data de 22 octombrie 2020 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.
Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 22 octombrie 2020 ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.
În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru posturile sus menționate, iar după selecţia dosarelor sunt admiși mai mulţi candidaţi, se organizează Proba de interviu care va avea loc în data de 23 octombrie 2020 ora 9.00 în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.
În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu.
Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare (camera 4107), sau telefon 0265-212.111, interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

(Comunicat de presă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mircea Stoian distins cu Fibula de la Suseni

Dr. Mircea Stoian, șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, a fost premiat, …