S-a lansat Facebook Dating în România! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

S-a lansat Facebook Dating în România!

Potrivit www.revistabiz.ro, la data de 22 octombrie, serviciul Facebook Dating s-a lansat în România, iar acesta își propune să ajute oamenii să își găsească perechea potrivită prin intermediul lucrurilor pe care le au în comun, precum interese, evenimente și grupuri, putând fi utilizat în cadrul rețelei de socializare Facebook, crearea unui profil fiind posibilă din doar câteva click-uri.

De la lansarea serviciului, în luna septembrie 2019, deja au fost create peste 1,5 miliarde de ,,potriviri”, în cele 20 de țări în care funcția este deja disponibilă.

Ce funcții există în Facebook Dating?

O primă funcție este cea de Stories, care permite împărtășirea momentelor din viața de zi cu zi, oferind facilitatea de a interacționa cu persoane care sunt interesate de ceea ce vă place.

O altă funcție este cea de Secret Crush, care vă permite să explorați relații potențiale cu oameni pe care îi cunoașteți deja de pe Facebook sau Instagram.

,, Facebook Dating nu vă sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potențiale potriviri. Însă, dacă alegeți să folosiți Secret Crush, puteți selecta până la nouă dintre prietenii de pe Facebook sau urmăritorii de pe Instagram de care sunteți interesat. Atunci când persoana de care sunteți interesat vă adaugă și ea în lista Secret Crush, este o potrivire. Dacă persoana care vă interesează nu este pe Dating, nu se va crea o listă Secret Crush și nu veți fi plasat în lista lor, iar persoana respectivă nu va ști că ați introdus numele ei”, informează sursa menționată.

Funcția Evenimente și Grupuri vă permite să vizualizați care sunt celelalte persoane care folosesc serviciul Facebook Dating, prin adăugarea evenimentelor și grupurilor de pe Facebook în Dating, iar funcția Întâlniri Video vă permite să începeți o conversație cu o persoană cu care v-ați potrivit pe Dating, prin intermediul apelului video.

De asemenea, prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating, iar acest profil, precum și mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE