Sărbători de iarnă! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 943 Vizualizări

Sărbători de iarnă!

Vrei să faci schimbări de iarnă în casă? Iată câteva idei care îți vor face sărbătorile de neuitat

Vremea s-a răcit deja foarte mult. Mulți dintre noi probabil că se gândesc la sărbători, mai ales la masa de Crăciun unde se vor strânge toate rudele. E nevoie, totuși, de multă pregătire pentru ca totul să fie perfect. 

Decorațiunile și atmosfera casei sunt la fel de importante ca mâncarea, pentru ca masa să fie cu adevărat specială. Chiar și peste câțiva ani, toți își vor aminti de timpul de neuitat petrecut împreună. De aceea, mai jos sunt câteva sfaturi pentru a schimba ceva în casă, astfel încât să aduci ceva inedit pentru sărbători.

Iată câteva idei pentru a face schimbări de sezon în casa ta în fiecare cameră:

  • Confort și lumină plăcută în dormitor

Pentru o atmosferă plăcută de iarnă, dormitorul e deosebit de important. Acolo stai seara citind o carte la lumina unei lămpi, adăugând pentru relaxare bețișoare parfumate sau alte lumânări. 

Aceste obiecte nu sunt doar bune cadouri de Crăciun, ci le poți folosi și pentru a-ți reîmprospăta casa. Sunt adecvate pentru multe ocazii, dar mai ales pentru perioada sărbătorilor, când ne lipsesc aromele și lumina verii.

Va fi și mai special dacă vei include pături și perne din catifea sau lână, precum și covoare din blană de oaie. Culorile trebuie să se potrivească cu anotimpul.

  • O sufragerie călduroasă

Vara e foarte ușor să cureți podeaua, atunci când nu sunt covoare de întreținut. Totuși, odată cu sosirea iernii, suprafețele se pot răci substanțial, chiar dacă dai drumul la căldură. 

De aceea, o soluție este să optezi pentru covoare pufoase, care să-ți mențină picioarele calde, fără să porți șosete. Este importantă culoarea pe care o alegi. 

Pentru a evoca culorile iernii, alege tonuri neutre sau reci. De asemenea, ar fi indicat să alegi lâna, datorită texturii și a capacității de a menține căldura.

Covoarele moi pot fi îmbinate cu păturile gri, albe sau în tonuri de albastru. Ai de unde alege, căci materialele sunt diverse și în funcție de buget sau preferințe, de la fibre sintetice până la mohair.

  • O baie cu mai mult confort

Nu trebuie să te îngrijorezi că uneori este frig în baie, dacă alegi să adaptezi această încăpere pentru iarnă. Există soluții nu foarte costisitoare, care vor face ca timpul petrecut în baie să fie mai plăcut. 

Cea mai ușoară schimbare este să înlocuiești prosoapele cu unele groase și călduroase. De asemenea, ca prosoapele să fie mereu călduroase când ai nevoie de ele, poți lua în considerare instalarea de suporturi cu încălzire.

Ai putea profita și de schimbarea becurilor, astfel încât să emită o lumină mai caldă. Dacă vrei să investești mai mult, este o idee și instalarea de lămpi cu încălzire. 

Dacă vei urma unele dintre sfaturile de mai sus, te vei asigura că atât tu, cât și invitații tăi, veți avea o experiență cât mai autentică a sărbătorilor de iarnă. Mâncarea este doar o mică parte pentru a reuși acest lucru, de aceea toată casa trebuie să arate pregătită.

Sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE