Home / Invatamant / Cursuri de tehnologie gratuite

Cursuri de tehnologie gratuite

Reprezentanții Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii au anunțat calendarul cursurilor gratuite de tehnologie TechTalent Growth, cu finanțare europeană și care vor fi susținute de formatori cu o vastă experiență în traininguri și cursuri IT, acestea urmând a începe de la data de 9 noiembrie și se vor desfășura online, pe platforma LMS – Learning Management System.

TechTalent Growth este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman, derulându-se în perioada 2020 -2021, și adresându-se angajaților companiilor de IT din județele Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava și Timiș, iar acestea trebuie să se încadreze în segmentul IMM, întrucât cifra de afaceri nu trebuie să depășească 50 de milioane de euro pe an, iar companiile să nu aibă mai mult de 250 de angajați, un angajat având posibilitatea de a participa la un singur curs.

,,Invităm companiile IT din județele eligibile să se înscrie în programul TechTalent Growth pentru a crește nivelul de pregătire a angajaților, sporindu-și astfel competitivitatea și capacitatea de inovare. România are nevoie de specialiști tech bine pregătiți pentru a râmâne relevantă în contextul pieței europene IT”, a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.

Companiile pot opta pentru formarea angajaților prin selectarea celor mai potrivite cursuri, dintre cele cinci disponibile în program, și anume: Programare – DevOps și Java, Baza de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un curs de formare Data Protection Officer, toate cursurile fiind certificate ANC și este încurajată și participarea persoanelor peste 55 de ani.

Participarea la cursuri este gratuită, iar mai multe detalii se regăsesc la adresa: https://anis.ro/techtalentgrowth/.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop educațional la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” (UDC) din Târgu Mureș organizează joi, 26 noiembrie, între orele 16.00 – …