Ceremonie restrânsă de Ziua Națională a României Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 945 Vizualizări

Ceremonie restrânsă de Ziua Națională a României

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au informat joi, 26 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că ceremonia dedicată Zilei Naționale a României se va desfășura numai în municipiul Târgu Mureș, cu participarea unui număr maxim de 100 de persoane, dar fără prezența publicului.

,,Deși anul acesta ne vor lipsi defilările militarilor, prezentarea tehnicii și armamentului din dotarea forțelor de ordine, dar și bucuria întâlnirii cu toți cei care luau parte până acum la sărbătorirea Zilei Naționale a României, avem nevoie, mai mult ca oricând, să fim solidari pentru binele comun. Vă îndemn ca anul acesta să fiți uniți în gând și spirit, pentru a dovedi că o națiune puternică poate depăși provocarea adusă de pandemia de coronavirus. Chiar dacă nu vom putea sărbători împreună, în piețele publice, acest moment, am convingerea că vom fi uniți de același gând: să facem un sacrificiu în prezent pentru a avea un viitor bun”, a informat prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Ceremonia dedicată Zilei Naționale a României va avea loc marți, 1 decembrie, de la ora 11.45, în Piața Victoriei din Târgu Mureș, iar în cadrul evenimentului vor fi depuse coroane de flori de către un număr limitat de reprezentanți ai instituțiilor din județul Mureș.

De asemenea, ceremonia nu se va încheia cu defilarea forțelor de ordine.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE