Ervin Molnar (PNL), vot pentru ”continuarea dezvoltării României” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 531 Vizualizări

Ervin Molnar (PNL), vot pentru ”continuarea dezvoltării României”

Președintele Partidului Național Liberal Târgu Mureș, Ervin Molnar, candidat pe locul 1 pe lista PNL Mureș pentru Camera Deputaților, a votat în jurul orei 11.00, în incinta Secției de votare nr. 55 din Târgu Mureș.

”În primul rând, vreau să vă mărturisesc că sunt bucuros să văd că este o prezență destul de mare la vot, văd că târgumureșenii stau efectiv la coadă pentru a accede în secțiile de votare, ceea ce este un lucru bun. Sper ca acest lucru să se mențină până la sfârșitul zilei. Am votat în prmul rând pentru viitorul copiilor noștri, pentru continuarea dezvoltării României. Vreau pe această cale să le transmit La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae, de ziua onomastică, și sper ca la sfârșitul zilei vom avea, după ce vom număra voturile, un asemenea rezultat care să conducă în continuare România pe calea europeană pe care a început să o parcurgă în urmă cu un an”, a declarat Ervin Molnar, la ieșirea din secția de votare.

Referindu-se la principalele priorități pentru viitor ale Partidului Național Liberal, Ervin Molnar a afirmat că pe lista de obiective a PNL se află realizări perecum absorbirea ”celor 80 de miliarde de euro care sunt puse la dispoziția României”, precum și dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare, modernizarea spitalelor și construirea a trei spitale regionale.

”Județul Mureș are nevoie în primul rând de continuarea și finalizarea centurii ocolitoare care știm cu toții că stă în paragină din anul 2014. Bineînțeles, avem nevoie de finalizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Câmpia Turzii, care este vital pentru regiune”, a subliniat liderul PNL Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE