Home / Invatamant / Învățământul continuă online

Învățământul continuă online

Distribuie

Reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au transmis marți, 8 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma ordinului 6.122/7.12.2020, semnat de ministrul Monica Anisie, activitățile didactice care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal se suspendă pentru perioada 9 – 23 decembrie.

,,Ordinul de ministru are la bază Hotărârea Consiliului Național pentru Situații de Urgență  nr. 57/2020. În această perioadă, 9 decembrie – 23 decembrie, activitățile didactice se vor organiza, în continuare, în mediul online, conform Metodologiei-cadru privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin ordinul ministrului educației și cercetării nr. 5.545/2020”, se menționează în comunicat.

Dacă activitățile didactice nu se pot desfășura în mediul online, inspectoratele școlare județene și unitățile de învățământ preuniversitar, au obligația de a asigura resursele educaționale pentru elevii care nu au acces la tehnologie informațională și internet.

Ulterior acestei perioade de suspendare a cursurilor, conform structurii anului școlar, în intervalul 23 decembrie – 10 ianuarie, elevii vor avea vacanța de iarnă.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UMFST, simularea probelor sportive specifice admiterii la programul de studii Medicină Militară

Distribuie Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu studenții Secției de Pregătire Medico-Militară Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.