DECIZIE UDMR. Cine va fi viceprimar la Târgu Mureș și vicepreședinte la Consiliul Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1794 Vizualizări

DECIZIE UDMR. Cine va fi viceprimar la Târgu Mureș și vicepreședinte la Consiliul Județean Mureș

Președintele UDMR Mureș, Péter Ferenc, a anunțat joi, 10 decembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că Portik Vilmos, consilier local în Târgu Mureș, și Kovács Levente, consilier județean, sunt propunerile Uniunii pentru a ocupa funcția de viceprimar al municipiului Târgu Mureș, respectiv de vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

Totodată, delegații UDMR Mureș au decis să îi acorde încredere consilierului local Frunda Csenge, noul lider al Fracțiunii UDMR din Consiliul Local Târgu Mureș.

”În ședința de ieri (miercuri, 9 decembrie – n.r.) a Consiliului Teritorial Permanent a fost desemnat domnul Portik Vilmos drept candidat pentru funcția de viceprimar, în timp ce domnișoara Frunda Csenge a acceptat nominalizarea ca lider al fracțiunii UDMR din cadrul Consiliului Local. Ca și la nivel național, și în județul Mureș sunt discuții pentru coaliția județeană și cea locală la Târgu Mureș. Aici în primul și în primul rând prima șansă este să facem coaliție cu Partidul Național Liberal. Doresc ca în perioada următoare să punem la punct aceste înțelegeri, și cele județene și cele locale. Sper că ne vom înțelege și vom avea o coaliție fructuoasă atât la nivel local cât și la nivel județean, și la nivel național. După cum am mai informat, Portik Vilmos va fi candidatul pentru un post de viceprimar, iar celălalt post de viceprimar va fi din partea partidului cu care ne vom înțelege, partidului care ne va fi partener de coaliție. Totodată, la Consiliul Județean a fost nominalizat domnul Kovács Levente ca și candidat la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Tot așa, celălalt vicepreședinte va fi din partea partenerului de coaliție”, a declarat liderul UDMR Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE