Ervin Molnar (PNL): ”Voi depune toate eforturile pentru a dezvolta regiunea noastră și a o aduce pe locurile fruntașe ale țării!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1001 Vizualizări

Ervin Molnar (PNL): ”Voi depune toate eforturile pentru a dezvolta regiunea noastră și a o aduce pe locurile fruntașe ale țării!”

Liderul PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, a transmis mulțumiri alegătorilor care și-au acordat votul liberalilor la scrutinul din data de 6 decembrie.

Candidat pe locul 1 pe lista PNL Mureș pentru Camera Deputaților, Ervin Molnar a promis că prioritatea sa în calitate de parlamentar va fi ”dezvoltarea Mureșului, a Târgu-Mureșului și a României.”

”Biroul Electoral Central a anunțat finalizarea centralizării tuturor voturilor și distribuirea mandatelor de parlamentari pentru următorii patru ani. Le mulțumesc tuturor târgumureșenilor și mureșenilor pentru încredere și le promit că prioritatea mea este dezvoltarea Mureșului, a Târgu-Mureșului și a României. Voi contribui, prin toate acțiunile pe care le voi întreprinde, la bunăstarea locuitorilor județului și orașului nostru și voi continua toate planurile deja demarate în acest scop. România are nevoie de un sistem sanitar funcțional, de infrastructură de transport, dezvoltarea agriculturii și a economiei. Voi susține finalizarea autostrăzii A3, a lucrărilor la centura ocolitoare a orașului nostru, a drumului de legătură dintre Corunca și intrarea pe Autostrada Transilvania, înființarea unui centru pentru mari arși în cadrul Spitalului Județean de Urgență și dezvoltarea infrastructurii de transport public local”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ervin Molnar.

Viitorul deputat PNL de Mureș, care deține și funcția de director general al Administrației Naționale Apele Române, a mai promis că va sprijini ”la nivel național proiectele de mediu și activitatea tuturor colegilor de la Apele Române.”

”Așa cum am spus de fiecare dată, faptele sunt cele mai importante, tocmai de aceea, pentru a-mi putea îndeplini promisiunile, voi avea nevoie de sprijinul și sugestiile voastre, dragi mureșeni și târgumureșeni. Voi depune toate eforturile necesare pentru a dezvolta regiunea noastră și a o aduce pe locurile fruntașe ale țării, acolo unde îi este locul!”, a subliniat Ervin Molnar.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE