Home / Administratie / Târgu Mureș: Noutăți despre obținerea certificatului de urbanism

Târgu Mureș: Noutăți despre obținerea certificatului de urbanism

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a informat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că începând de luni, 14 decembrie, cetățenii care depun dosare la Direcția Arhitect – Șef din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș – serviciile Autorizări în Construcții și Urbanism, Dezvoltare Durabilă și Informatizare, nu mai trebuie să aducă certificat de atestare fiscală pentru obținerea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire/ demolare, după caz.

,,Certificatul de atestare fiscală va fi furnizat de Direcția Impozite și Taxe Locale, care funcționează în cadrul aceleiași instituții, informațiile necesare urmând să fie transmise între cele două direcții ale Primăriei. Facem asfel un pas mai mult decât necesar pentru reducerea birocrației în domeniul urbanismului, din respect pentru cetățenii municipiului, pe care îi asigurăm că administrația locală va fi preocupată și în continuare de găsirea unor soluții prin care să reducă timpul care se pierde la ghișee”, a menționat primarul municipiului Târgu Mureș în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prefectul județului Mureș s-a vaccinat împotriva COVID-19

În cursul zilei de marți, 19 ianuarie, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a vaccinat împotriva …