Senatorul mureșean Leonard Azamfirei, vicepreședinte al Senatului! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5762 Vizualizări

Senatorul mureșean Leonard Azamfirei, vicepreședinte al Senatului!

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, aflat la primul mandat de senator pe lista PSD Mureș, a fost ales marți, 22 decembrie, în funcția de vicepreședinte al Senatului.

Lista candidaților propuși pentru funcțiile din Biroul permanent al Senatului, respectiv de vicepreședinte, secretar și chestor, a fost aprobată de Plenul Senatului, cu 131 de voturi, iar alături de prof. dr. Leonard Azamfirei au mai fost aleși în funcția de vicepreședinte al Senatului și senatorii Robert Cazanciuc (PSD), Radu Oprea (PSD) și Alina Ştefania Gorghiu (PNL).

”Sunt onorat de alegerea mea în această înaltă funcție de demnitate publică, de vicepreședinte al Senatului României. Rămân, în egală măsură, nu doar senator al României dar și al județului Mureș de la care am primit votul. Experiența de până acum o voi converti în inițiative și acțiuni parlamentare, menite să redea încrederea în clasa politică, respectul pentru om și pentru instituțiile statului”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. dr. Leonard Azamfirei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE