Bilanțul de un an al A.U.M.L.: Peste 250.000 de lei dăruiți pentru dotarea Spitalului din Luduș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 831 Vizualizări

Bilanțul de un an al A.U.M.L.: Peste 250.000 de lei dăruiți pentru dotarea Spitalului din Luduș

Familia nu înseamnă doar părinții, bunicii, verișorii, unchii sau mătușile. O comunitate unită este ca o familie. Una în care toți sunt unul. Ce poate face o comunitate? Multe! O demonstrează ludușenii. Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, înființată în urmă cu un an, a reușit să doteze Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” cu o serie de echipamente, cu aparatură și alte produse necesare, achiziționate din donațiile ludușenilor. Suma totală prin care locuitorii au contribuit în acest prim an la dotarea spitalului depășește 250.000 de lei!

Pe 27 noiembrie 2019 s-a înființat Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, iar de atunci asociația ajută medicina ludușeană să salveze cât mai multe vieți.

“Sufletele ludușene au demonstrat timp de un an de zile că pot avea grijă
de familie. Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, sprijinită de ludușeni, companii ludușene și printr-o colaborare bună cu autoritățile locale au demonstrat că Împreună FACEM Diferența! La ceas aniversar, ne-am fi dorit să ne revanșăm față de toți cei care au contribuit la realizarea proiectelor noastre, dar situația pandemică actuală face ca întâlnirea să fie imposibilă. Așa cum am promis de la început, oferim transparență și o menținem în fiecare leu pe care îl primim”, le spun reprezentanții asociației colaboratorilor lor.

Suma totală prin care ludușenii au contribuit în acest prim an la dotarea Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” depășește 250.000 de lei!

Dotări de sute de mii de lei

Banii au fost utilizați pentru realizarea următoarelor proiecte: aparat pentru respirație asistată (ventilator mobil) Zoll – predat Spitalului Orășenesc “Dr. Valer Russu” împreună cu consumabile, tubulatură, cablaje aferente; materiale pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus (măști de protecție tip KN95, combinezoane, mănuși, soluții dezinfectante; nebulizator pentru igienizat interioare pentru Substația Luduș a Serviciului Județean de Ambulanță Mureș, împreună cu dezinfectant pentru aparat și termometre pentru măsurarea temperaturii la distanță; aspiratoare medicale cu acumulatori, dispozitiv de abord osos și consumabile pentru secția de Pediatrie; spirometru cu consumabilele aferente pentru Ambulatoriul de Pneumologie; monitor pentru funcții vitale pentru Compartimentul de Primiri Urgențe; lampă fototerapie pentru nou-născuți; nebulizatoare de interior pentru secțiile de Pediatrie și Primiri Urgențe; aparate ECG pentru secțiile de Infecțioase și Paleație; ușă PVC de interior pentru separat secția COVID de zona non-COVID; pistol biopsie pentru secția de Urologie, cu consumabilele aferente; lămpi bactericide germicide cu ultraviolete; diverse aparate pentru secțiile Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu”: tensiometre, termometre performante pentru măsurarea temperaturii de la distanță, stetoscoape, pulsoximetre.

“În spiritul transparenței totale față de ludușeni de la care nu ne abatem, după primul an de activitate am solicitat un raport contabil extern, apelând la specialiștii de la PKF Fincont Expert. Aceștia au certificat faptul că toate sumele primite ca sponsorizări ori donații sunt reflectate corect în contabilitate, acestea fiind folosite în totalitate în scopul declarat al Asociației, respectiv dotarea unităților medicale ludușene cu materiale, aparatură și instrumente medicale”, au mai arătat reprezentanții asociației.

Mulțumiri colaboratorilor

La final de an, reprezentanții A.U.M.L. au ținut să le mulțumească ludușenilor pentru donații și tuturor colaboratorilor care fac posibil ca activitatea asociației să fie una de succes.

“Mulțumim, dragi ludușeni, pentru susținere! Mulțumim și companiilor care s-au implicat: Samarcu, Kompotech, Vitafoam, SC Poli Izo Construct, Shadow, Chiesi Romania, Marvicom Service, Bobin Prod, Mekaro Resurse, Mirotrans, Boro Trans, Ametist Com, Agroleg Varo, Amacif, L&C Leon, Vintage Pizza Store, East Agro Input, MAOK Invest, Riconta, Ferm Agro, Bigmat, Mariage Romeo & Julieta, Copytech, Ademis 2000, Vintage Pizza Club, Carina Com, Floriagromilk, Lecram, Oanaelsmetal, Dansori Prod Com, Rival Conte, Trans Ani Carm, Auto Global, Brokas Serv, Loft, Jewelry Goldcriss, Smaralda Com, Zonix, Radu Adina Consult, Restaurantul ”Grădina cu Maci”, magazinul Timbus, Dactilis Prod, Biroul Notarial Manoilă, Autodom, Romseco, Trans Anicarm.

Mulțumim tuturor persoanelor fizice care au făcut donații, voluntarilor și elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 1, Școala Gimnazială ”Ion Vlăduțiu” și Liceul Tehnologic Luduș.

Mulțumim pentru buna colaborare Primăriei și Consiliului Local Luduș, precum și managementului Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș.

Bineînțeles, mulțumim pentru atenția cu care am fost tratați de mass-media locală și regională, fără ei mesajele noastre ajung mult mai greu la ludușeni!

Împreună FACEM Diferența!”, este mesajul celor de la A.U.M.L..

Cei care doresc să doneze pentru proiectele A.U.M.L. o pot face accesând: www.asociatiauml.ro/documente/ (S. G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE