Home / Sanatate / Angajări fără concurs la Spitalul de Urgență Târgu Mureș!

Angajări fără concurs la Spitalul de Urgență Târgu Mureș!

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș angajează, pe perioadă determinată de până la 30 de zile după terminarea stării de alertă, fără concurs, următoarele categorii de personal contractual: 4 posturi de asistent medical de laborator și 1 post de îngrijitoare de curățenie, toate la Laborator analize medicale.

Potrivit paginii web a SCJU Târgu Mureș, www.spitalmures.ro, dosarele se depun la sediul instituției, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, Serviciul resurse umane, camera 4107, în intervalul orar 14.30 – 15.30, până la data de 19 ianuarie 2021, iar selecția dosarelor se va desfășura în data de 20 ianuarie 2021.

În cazul în care după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați decât numărul de posturi, va fi organizată și o probă de interviu, în data de 21 ianuarie 2021, ora 10.00 (pentru asistent medical de laborator) și ora 11.00 (pentru îngrijitoare de curățenie).

Afișarea concursului de selecție a dosarelor se va face în data de 20 ianuarie 2021, ora 15.30, la avizierul instituției, precum și pe pagina web www.spitalmures.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web a instituției sau la numerele de telefon 0265-212.111, 217.235, 211.111.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viceprimar nou la Târnăveni

Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat pe pagina sa de Facebook, printr-o postare făcută …