Home / Business / Hirschmann angajează Team Leader

Hirschmann angajează Team Leader

Reprezentanții companiei Hirschmann Automotive TM au anunțat luni, 18 ianuarie, faptul că se caută o persoană pentru postul de Team Leader Injectare, în cadrul departamentului tehnic pentru sediul din comuna Sânpaul.

Printre cerințele necesare se numără studii superioare tehnice, experiența în domeniul automotive/producție reprezintă un avantaj, iar ca limbi străine, este necesar un nivel avansat al limbii engleze, iar limba germană reprezintă un avantaj.

Competențele includ competențe de leadership, coordonare și motivare echipă, organizare și planificare, muncă în echipă, orientare spre rezultat și îmbunătățire continuă și calitatea deciziei.

Responsabilitățile presupun, printre altele, conducerea și coordonarea activității departamentului Engineering Technology Plastics, pentru implementarea și menținerea proceselor de producție, generarea și administrarea bugetelor de investiții pentru procesul de injectare mase plastice, coordonarea și verificarea activității inginerilor de proces injectare, cu scopul de a atinge obiectivele de departament și a obiectivelor individuale, alocarea resurselor de personal împreună cu directorul tehnic în conformitate cu cerințele actuale și schimbările previzionate și coordonarea necesității de instruire în cadrul departamentului.

Beneficiile includ transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sărbători, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament de sănătate și posibilități de dezvoltare profesională.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgumureșean reținut pentru furt din autoturism

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș au identificat un bărbat din Târgu …