Festival privind celebrarea artiștilor și a oamenilor de cultură Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Festival privind celebrarea artiștilor și a oamenilor de cultură

Teatrul 3g HUB, în parteneriat cu Asociația K’arte și Noiseloop Studio, vor organiza, în perioada 15 – 31 ianuarie, cea de-a doua ediție a festivalului Forma, în urma câștigării unui grant prin programul ,,Zilele Culturii Naționale 2021”, organizat de Ministerul Culturii.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Teatrului 3g HUB, festivalul Forma 2 se va desfășura sub sloganul Cultural Local și se va concentra pe celebrarea artiștilor și a oamenilor de cultură care au îmbogățit prin activitatea lor orașul Târgu Mureș. 

Dintre evenimentele festivalului fac parte: 

1. Realizarea unei instalații de lumină în spațiu public intitulată ,,LUMI.NATIV”, de către artistul Lucian-Emilian Matei, în data de 30 ianuarie.

2. Prezentarea colecției Etnografia, privind piese de costum popular de o vechime considerabilă, portul popular al diferitelor zone etnografice de pe teritoriul României, în data de 24 ianuarie.

3. Realizarea și difuzarea a două videoclipuri de către Radu Bălaș, proprietarul brandului și al canalului de youtube ,,Old Romania”: ,,Povestea ciorbei la români”, în data de 24 ianuarie și ,,Cele 12 invenții ale lui Henri Coandă”, în data de 28 ianuarie.

4. Realizarea, în vitrina galeriei Camera K’Arte, a două expoziții coordonate de Simion Moldovan, în perioada 15 – 20 ianuarie și de către Gábor Hunor Veress, în perioada 22 – 27 ianuarie, și a unui performance online, ,,We play ourselves” coordonat de către  Oproiu Nicolette, în data de 29 ianuarie.

5. Realizarea și difuzarea online a filmului de scurt-metraj ,,Un loc mai bun”, în data de 31 ianuarie.

6. Prezentarea online a înregistrării spectacolului ,,Mihai Viteazul”, în data de 24 ianuarie.

Toate evenimentele vor fi transmise online. Pentru mai multe detalii, sunt puse la dispoziție link-urile următoarelor pagini de facebook:

Teatrul 3g HUB https://www.facebook.com/3ghubromania,

Asociația K’arte https://www.facebook.com/asociatia.karte,

Noiseloop Studio, https://www.facebook.com/noiseloopstudio.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE