Home / Comune / Cursurile se reiau la Deda după scenariul verde

Cursurile se reiau la Deda după scenariul verde

Printre cei care vor reveni la școală se numără și elevii din comuna Deda. Cu acest prilej, au fost luate toate măsurile pentru desfășurarea în cele mai sigure condiții a procesului educațional.

„Luni 8 februarie 2021 începe școala în toate unitățile de învățământ din comuna Deda. Având în vedere Ordinul 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, la nivelul comunei Deda au fost luate toate măsurile necesare pentru începerea școlii conform scenariului verde. Îi asigurăm pe părinți că pe parcursul întregului Semestru II, al anului școlar, vom lua permanent toate măsurile necesare pentru a putea desfășura activitățile didactice în siguranță și în condiții cât mai bune! Mult succes tuturor elevilor!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Veste bună pentru elevii de la ”Joseph Haltrich”

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat pe pagina sa de Facebook, printr-o postare efectuată …