VIDEO: Prefectul Mara Togănel, alături de Salvați Copiii România Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 654 Vizualizări

VIDEO: Prefectul Mara Togănel, alături de Salvați Copiii România

Reprezentanți ai Organizației Salvați Copiii România, în parteneriat cu Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, au organizat o conferință de presă joi, 4 februarie, în Amfiteatrul I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, în cadrul căreia a fost prezentă și Cristina Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

La finalul conferinței, prefectul județului Mureș și-a manifestat recunoștința față de munca depusă de către personalul medical și a completat formularul de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit, care reprezintă un sprjin financiar în demersul organizației de a susține sănătatea copiilor din spitale.

,,Având în vedere ce eveniment frumos este și când faptele bune și emoția primează, am ținut neapărat să vin aici să vă salut, din două motive. În primul rând, din respect pentru profesorul Horațiu Suciu, nu cred că încape tăgadă de ce spun aceste lucruri, din respect pentru doamnele și domnii doctori care și în acest an și în anul care a trecut au fost exact cum trebuiau să fie, în slujba oamenilor și la datorie”, a precizat Cristina Mara Togănel.

,,Atât timp cât eu voi deține această calitate onorabilă de prefect al județului Mureș și după aceea, vom fi parteneri și nu ezitați să puneți instituțiile statului care au și potențial și greutate și autoritate lângă dumneavoastră, să încercăm să venim să întregim puțin, sprijinul acesta pentru ceea ce faceți dumneavoastră”, a adăugat Cristina Mara Togănel.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE