Raed Arafat, anunț despre festivalurile estivale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 486 Vizualizări

Raed Arafat, anunț despre festivalurile estivale

Potrivit publicației Ziua de Cluj, deși apariția vaccinurilor anti COVID-19 au oferit speranțe cu privire la întoarcerea la normalitate și câțiva organizatori de evenimente au anunțat reluarea festivalurilor pentru vară, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat, a făcut un anunț pentru a clarifica situația, spunând și că există posibilitatea ca aceste festivale să nu poată avea loc.

,,S-a supărat pe mine cineva că am zis, atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni şi imediat a ieşit unul să comenteze de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie, mă pricep mai mult la medicină, aşa este, e adevărat. Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta. Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor”, a precizat dr. Raed Arafat, citat de sursa menționată.

Discutând despre faptul că industria evenimentelor a fost afectată de pandemie, sfatul șefului DSU este ca organizatorii de evenimente să plătească o asigurare în acest sens.

,,Îţi iei o firmă de asigurare. Poţi face afaceri, dar asigură-ţi afacerea. S-ar putea să coste scump. Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă se ajunge la anulare, eşti asigurat. Nimeni nu poate garanta, acum, că aceste festivaluri pot avea loc. Sunt trei-patru festivaluri care se fac într-un an, despre care nu putem spune, în acest moment, dacă se vor ţine”, a mai adăugat șeful DSU.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE