ERATĂ. Primăria Târgu Mureș nu mai compostează resturile vegetale Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1663 Vizualizări

ERATĂ. Primăria Târgu Mureș nu mai compostează resturile vegetale

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, au publicat o rectificare, în data de 10 martie, pe pagina oficială de Facebook a Instituției, cu privire la colectarea resturilor vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară.

Cu toate că pe site-ul oficial al Primăriei Târgu Mureș a apărut în data de 8 martie a.c. un comunicat în care se spunea că târgumureșenii vor transporta resturile vegetale rezultate în urma curățeniei din curți pe strada Prutului nr. 2 pentru a fi compostate, acum se specifică faptul că măsura nu va fi aplicată întrucât nu există o aprobare pentru aceasta. Prin urmare, se va recurge la aceleași metode de debarasare de resturile vegetale ”la fel ca și în anii precedenți.”

„ERATĂ – În atenția persoanelor fizice, juridice, ONG-uri și instituții publice

Ca urmare a informării de presă, remisă de către Serviciul public Administrația serelor, parcurilor și zonelor verzi, și publicată pe site-ul oficial al instituției www.tirgumures.ro luni 8 martie 2021, prin care târgumureșenii era înștiințați asupra faptului că deșeurile vegetale provenite ca urmare a curățeniei efectuate în curțile proprii trebuie transportate pe str. Prutului nr.24, în vederea depozitării și compostării acestora, precizăm următoarele:

– Conducerea instituției nu a aprobat o astfel de măsură, ca atare nu va fi aplicată;

– Cetățenii – persoane fizice, juridice, ONG-uri și instituții publice din activitatea cărora rezultă resturi vegetale, vor proceda la fel ca și în anii trecuți.

– În cadrul campaniei curățeniei de primăvară (care va fi anunțată din timp), Primăria Târgu Mureș se va ocupa de colectarea deșeurilor rezultate din resturi vegetale, din fața fiecărei proprietăți, după un program prestabilit”, se scrie în postare.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE