Home / Consiliul Judetean Mures / Parteneriat pentru reabilitarea automobilismului de competiție în Mureș

Parteneriat pentru reabilitarea automobilismului de competiție în Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 martie, într-o ședință ordinară de lucru, un acord de parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Federatia Română de Automobilism Sportiv.

Potrivit informațiilor furnizate de Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în decursul anului 2021 reprezentanții Federației Române de Automobilism Sportiv au remis două adrese prin care informează că în anul competițional 2021 pe circuitul ”Transilvania Motor Ring” se preconizează să se desfășoare, sub egida acesteia, 10 etape din cadrul mai multor campionate naționale, sens în care solicită încheierea unui protocol de colaborare în vederea reabilitării automobilismului de competiție în județul Mureș.

”Pe lângă relansare scopul acestei convenții este promovarea circuitului ”Transilvania Motor Ring” atât pe plan național cât și internațional, precum și a automobilismului prin competiții care să îndeplinească obiectivul urmărit de proiectul ”Parc Auto Pentru Sporturi cu Motor ” și anume crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice, având ca obiectiv general creșterea contribuției turismului la dezvoltarea locală și regională prin diversificarea serviciilor turistice, respectiv crearea în județul Mureș a unui „turism de nișă” – pentru amatorii de sporturi cu motor. Totodată, prin această colaborare se urmărește și valorificarea zonelor turistice din județul Mureș prin organizarea unor noi campionate naționale automobilistice”, a precizat Péter Ferenc.

Protocolul prevede că obligația de plată a tarifului de închiriere datorat de Federația Română de Automobilism Sportiv în baza convenției este de 90.776 de lei, din care se va deduce suma datorată pentru serviciile de promovare în valoare de 65.000 de lei, iar diferența de 25.776 de lei din suma datorată pentru închirierea circuitului și serviciile prestate de către acesta, va fi virată în contul Județului Mureș, până la data de 23 decembrie 2021.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce se va întâmpla cu fosta cazarmă de la Podul Mureș

Unul din preferatele locuri ale târgumureșenilor în care să își petreacă duminicile este Piața de …