Tânăr de 18 ani cercetat pentru tâlhărie calificată Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Tânăr de 18 ani cercetat pentru tâlhărie calificată

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Mureș au remis un comunicat de presă miercuri, 7 aprilie, prin care anunță faptul că pentru un tânăr de 18 ani a fost luată măsura arestării preventive, fiind bănuit de tâlhărie calificată.

Tânărul este bănuit ar fi deposedat trei persoane de bani şi bunuri, prin ameninţări şi acte de violenţă în decursul lunilor martie și aprilie ale anului 2021. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

„Un tânăr, de 18 ani, din Târgu Mureş, bănuit de tâlhârie calificată, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de cel în cauză, a fost dispusă măsura arestării preventive. La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au desfăşurat două percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, în cursul lunilor martie şi aprilie ale acestui an, tânărul bănuit ar fi deposedat trei persoane de bani şi bunuri, prin ameninţări şi acte de violenţă. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă. Astfel, la data de 7 aprilie a.c., poliţiştii l-au reţinut pe acesta, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus, faţă de cel bănuit, măsura arestării preventive. La acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I”, au transmis reprezentanții IJP Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE