Home / Invatamant / UMFST: Perspective de colaborare cu universități din Belarus

UMFST: Perspective de colaborare cu universități din Belarus

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, au făcut cunoscut,  printr-un comunicat postat miercuri, 7 aprilie, pe blogul oficial al instituției, faptul că Universitatea a primit în aceeași zi vizita ambasadorului Republicii Belarus în România, Excelența Sa Andrei M. Grinkevich. La întâlnirea dintre reprezentanții UMFST și ambasadorul belarusian s-a adus vorba chiar și de parteneriate între universitatea târgumureșeană și instituții de învățământ superior din domeniul medical din Belarus.

„Excelența Sa Andrei M. Grinkevich s-a aflat pentru a doua oară la Universitatea noastră, prima vizită având loc la începutul anului 2018. În cadrul unei întâlniri cu prof. univ. dr. Angela Borda, directorul Departamentului de Relații Internaționale, și prof. univ. dr. Călin Enăchescu, prorector Dezvoltare organizațională și informatizare, s-au purtat discuții pe tema parteneriatelor academice existente între Universitatea noastră și instituții de învățământ superior medical din Belarus, precum și stabilirea de noi acorduri de colaborare în domeniul educației, cercetării științifice și a schimbului de bune practici”, au transmis reprezentanții UMFST Târgu Mureș.

Mai multe detalii pot fi găsite accesând blogul oficial al UMFST Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Tineri în acțiune”, proiect derulat în Protopopiatul Ortodox Reghin

În perioada 6-8 aprilie 2021, în Protopopiatul Ortodox Reghin au avut loc mai multe sesiuni …