Home / Sport / Aur și bronz pe echipe, cinci din cinci pentru BSG

Aur și bronz pe echipe, cinci din cinci pentru BSG

Întrecerile din cadrul turneului final al Cupei României la Lupte Libere disputat la Odorheiu Secuiesc, cu 50 de cluburi participante, a fost dominată categoric de cluburile mureșene. Primul loc în întrecerea pe echipe a fost ocupat de Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș. Luptătorii antrenați de Gyarmati Ferenc, Dragoș Vlad și Fazakas Csaba au obținut 4 medalii de aur, una de argint și una de bronz, alți doi sportivi fiind clasați pe locul V. Au urcat pe cea mai înaltă treaptă Andrei Negură, Denis Sămărghițan, Gritto David și Csipkes Balazs, Larisa Peterlăceanu a obținut argintul, iar Kelemen Mark bronzul.

În cadrul aceleiași competiții, unde CSȘ Reghin a încheiat pe locul IV cu doar trei luptători, echipa ACS Lupte BSG Târgu Mureș s-a clasat pe locul III în clasamentul pe echipe (în foto). Această performanță a fost obținută în urma rezultatelor obținute de cei doar cinci sportivi pe care i-a înscris în competiție clubul antrenorilor Alex Ballai și Szöcs Attila. Au fost așadar 5 luptători, care au cucerit 5 medalii, 2 de aur, 2 de argint și una de bronz. Medaliile de aur le-au revenit luptătorilor Sővér Hanna și David Metea, Gabriel Man și David Soare au obținut argintul, iar David Man a cucerit medalia de bronz. Rezultat remarcabil obținut de un club înființat abia de doi ani, locuri fruntașe la o întrecere unde au fost prezenți peste 400 de sportivi, care acuma încep pregătirea pentru o altă mare provocare a anului, finala Campionatului Național al categoriei U15, întreceri care vor avea loc peste două săptămâni, la Târgu Mureș și la care clubul târgumureșean are calitate de organizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Debut fără emoții, dar cu nervi

CSU Târgu Mureș a debutat cu victorie în prima etapă a turneului final al Ligii …