Home / Business / Negro Construct, cheia pentru confortul casei tale

Negro Construct, cheia pentru confortul casei tale

Felul în care ritmul de viață trepidant se răsfrânge asupra noastră ne întărește dorința ca mare parte din timpul liber să ni-l petrecem acasă, în interiorul primitor al căminului, alături de cei dragi. Cei mai mulți dintre noi ne dorim ca spațiul în care locuim să arate bine, să aibă funcționalitate, să ne confere o stare de siguranță și armonie. Luând în considerare contextul actual, generat de pandemie, ”acasă” a devenit nucleul universului nostru, lucru care își pune serios amprenta asupra deciziilor pe care le luăm în a ne reamenaja locuința.

Găsește locul care te inspiră, când vrei să (re)modelezi
Cu puțin mai mult de un an în urmă, în 3 februarie 2020, compania Negro Construct inaugura noul showroom, specializat în furnizarea de materiale și finisaje interioare și exterioare.
În modernul magazin de prezentare și comercializare – situat la etajul 1 al fostului magazin Ambient de pe Strada Depozitelor, nr. 45-47, Târgu Mureș – poți descoperi un întreg univers de produse necesare (re)amenajării interioare sau exterioare a căminului tău.
Desfășurat pe o suprafață considerabilă, de 1.500 metri pătrați, din care 900 metri pătrați expunere și 600 metri pătrați logistică și depozitare, showroom-ul îți pune la dispoziție o multitudine de accesorii și produse, pliate pe alegerile tale.
Starea de bine care te cuprinde – de cum intri în interiorul umplut de forme, culori și nuanțe ale showroom-ului, plin de eleganță – te îmbie să-ți transformi imaginația și ideile în realitate.

Amenajări creative, servicii și produse inovative
De la idee până la înfăptuirea ei nu trebuie neapărat să parcurgi o cale lungă și complicată. E necesar doar să descoperi experții de care ai nevoie, care înțeleg ce îți dorești și sunt gata să-ți pună la dispoziție profesionalismul lor în domeniu și materialele de care ai nevoie.
Dacă ai decis să-ți amenajezi casa, apartamentul sau alt spațiu, te afli în căutare de idei și inspirație, specialiștii Negro Construct îți vor oferi exact ce îți dorești:
• Consultanță gratuită.
• Servicii gratuite de proiectare 3D, complete, pentru baie și mobilă de bucătărie, în cazul achiziționării de materiale.
• Materiale și finisaje fabricate de branduri de lux sau alte mărci.
• Soluții și produse corelate unui buget accesibil.

Rețeta din spatele succesului
Anul acesta compania Negro Construct SRL împlinește 15 ani de existență.
15 ani care spun multe despre profesionalism, seriozitate, respect față de clienți și adaptarea continuă la cerințele cumpărătorilor.
Este singura afacere familială din Municipiul Târgu Mureș, specializată în comercializarea de materiale și finisaje interioare și exterioare, care nu numai că a rezistat, dar s-a dezvoltat cu succes în acest răstimp.
Staff-ul firmei dă dovadă de multă adaptabilitate și competență, prin câteva caracteristici definitorii:
– diversificarea constantă a gamei de produse oferite clienților;
– parteneriate directe (unele chiar exclusive, pentru România) cu producători de top din întreaga lume;
– urmărirea tendințelor actuale în trendurile internaționale, în domeniul materialelor și al finisajelor interioare și exterioare;
– deschidere către tot ce a înseamnă inovație în domeniu;
– alinierea continuă la noile concepte.
Dovada certă a calității produselor și serviciilor oferite de companie este dată de procentul ridicat de clienți, persoane fizice – circa 80 la sută din total. Persoanele fizice exprimă majoritatea constantă în vânzările realizate de companie. Diferența este reprezentată de colaborări stabile, cu societăți mureșene consacrate în dezvoltarea de proiecte imobiliare.
Compania se mândrește cu un portofoliu impresionant de produse: de la mobilier (pentru bucătărie, baie, grădină și mobilier divers) până la finisaje (gresie și faianță, parchet, vopsele de design, placări speciale), de la produse sanitare și spa (cabine de duș, căzi de baie, baterii sanitare, instalații sanitare, radiatoare etc.), până la obiecte de iluminat și decorațiuni (corpuri de iluminat, mochetă tapet).
Firma îți pune la dispoziție produse fabricate de branduri de lux, dar și mărci accesibile, produse de calitate adaptate planului tău de investiții. Toate brandurile prezente, clasificate pe domenii și categorii de produse, pot fi găsite pe pagina web a companiei: www.negroconstruct.ro.

Oferta nu se încheie aici.
Specialiștii în materie de produse și finisaje pentru interior și exterior ai showroom-ului Negro Construct sunt conectați continuu la tendințele mereu în schimbare, în materie de design interior și exterior. Își diversifică permanent gama de produse și servicii, pentru a-ți oferi cele mai eficiente soluții în (re)amenajarea locuinței.

Un an atipic, cu o evoluție surprinzător de bună
Cea mai convingătoare dovadă a succesului consecvent al companiei Negro Construct o reprezintă creșterea cifrei de afaceri în anul 2020, în ciuda pandemiei declanșate chiar în perioada deschiderii noului showroom. Acest lucru definește încă o dată valorile pe care firma își cimentează existența: profesionalism, viziune și muncă, dar mai ales respect acordat clienților și mult suflet pus în consilierea lor.

Caută calitatea acolo unde poate fi găsită!
Cert este că designul interior s-a adaptat „noului normal”, de după izbucnirea pandemiei. Mai mult, o parte dintre noi au realizat că este necesar să aducă modificări mici, medii, poate majore în interiorul locuinței sau în afara ei, pentru a se acomoda unui stil de viață în parte diferit față de cel ce a precedat pandemia. Amenajarea apartamentului sau a casei a devenit unul dintre subiectele familiare între cei ai casei, colegi de muncă sau simple cunoștințe.
Însă experiența celor mai multora dintre noi este destul de limitată în a găsi materialele sau soluțiile potrivite pentru reamenajarea sau redecorarea locuinței. Avem nevoie de specialiștii potriviți, care ne pot consilia cu succes pentru a ne pune în practică ideile în concretizarea unui spațiu primitor și intim, în care să ne putem relaxa după o zi aglomerată.
Viziunea echipei Negro Construct este aceea că orice client, indiferent de bugetul de care dispune, merită tratat cu atenție și, în acest sens, i se oferă consultanță de specialitate gratuită.
Primește deci, în dar, experiența și creativitatea unor profesioniști! Îți vor fi de folos în punerea în practică a ideilor pentru casa visurilor tale.
„Dorim să ne exprimăm bucuria de a avea parteneriate cu tineri arhitecți și designeri locali. Alături de specialiștii cu care colaborăm, le putem oferi clienților noștri o nouă viziune asupra spațiului pe care doresc să îl amenajeze, indiferent de destinația acestuia.
Recomandarea noastră, ca firmă de profil, este apelarea la un specialist. Prin urmare, vă punem la dispoziție câteva studiouri de interior design:
• Home Style Design – designer&product manager Pepe Giurgiu;
• Studio de interior design – arh. Cosmina Iliescu;
• Atelierul Goa – arh. int. Gall-Oravecz Agnes;
• RuN STUDIO – arh. Ruxandra Neagoș;
• Simona home styling – designer Simona Ungurean;
• Designer Roxana Sand;
• Arh. Daniela Suciu”.

Parte din proiectele realizate, finalizate sau în derulare cu materiale de finisaj furnizate – PARȚIAL sau în TOTALITATE – de compania NEGRO CONSTRUCT:
• TVR Târgu Mureș • UMFST Târgu Mureș • Go Kart • CASTELUL HALLER OGRA • Hotel Fabesca – Sovata • Danubius – Centrul Spa • Spital Nova Vita • Spital Galenus • Bloc locuințe (Spital Regina Maria) • AAGES • Gedeon Richter • Fuchs – Fabrica de Condimente • Indlacto • Mirtatod (Telemeaua de Ibănești) • MAURER RESIDENCE • Acta Residence • Color Residence • Citadela Residence • Ford-Showroom • Central Residence • Teatrul Național Târgu Mureș • Cocoșul de aur • Castelul din Dumbrăvioara.
Lista poate continua, cu peste 20.000 de clienți deserviți de la înființarea companiei Negro Construct.

NEGRO CONSTRUCT, ORIUNDE ÎN ȚARĂ!
MATERIALE ȘI FINISAJE INTERIOARE / EXTERIOARE.

Date de contact Showroom Negro Construct:
Str. Depozitelor, nr. 45-47, etaj 1
(în incinta vechiului magazin Ambient),
Târgu Mureș, Județul Mureș
Telefon: 0265-259.215
e-mail: negro.construct@yahoo.com, negro.construct@gmail.com, comenzi@negroconstruct.ro
Pagina web: http://www.negroconstruct.ro/

Ioan Șandor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centrul Medical TOPMED. Tradiție, profesionalism și aparatură de înaltă performanță

Având o tradiție de 25 de ani în furnizarea de servicii medicale, Centrul Medical Topmed …