Oamenii de afaceri propun Birou pentru IMM-uri și investitori la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 598 Vizualizări

Oamenii de afaceri propun Birou pentru IMM-uri și investitori la Târgu Mureș

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, Vasile Pop, însoțit de Anca Giurgiu, secretar general al aceleiași instituții, și de o delegație formată din membri marcanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, reprezentanți de top ai mediului de afaceri mureșean, au participat joi, 6 mai, la o întâlnire protocolară cu Soós Zoltán și Alexandru György, primarul respectiv viceprimarul municipiului Târgu Mureș.

Interes pentru proiecte comune

În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Primăriei municipiului Târgu Mureș, Vasile Pop a subliniat necesitatea demarării unei colaborări între Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș și Primăria municipiului Târgu Mureș, în vederea concretizării unor proiecte comune cu impact major în dezvoltarea orașului și fluidizarea afacerilor mureșene.

”Domnul președinte l-a asigurat pe domnul primar atât de dorința membrilor camerali de a se implica în dezvoltarea orașului, prin diverse inițiative și investiții, cât și de sprijinul specialiștilor camerali în formarea unor grupuri de lucru optime, în vederea realizării dezideratelor comune”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Concluziile întâlnirii

Din delegația Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș au mai făcut parte: Lőrincz Attila – vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș și director Primer Electro SRL, Ioan Eugen Fărcaș – vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș Mureș și director Silvana SRL, Radu Mircea Pescar – vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș și director Pescarent SRL, prof. dr. ing. Kolozsváry Zoltán – director Plasmaterm SRL, Lucian Cueșdeanu – director Nakita Prod Comimpex SRL, Marius Cătană – director Media Marketing SRL, Nagy Levente – director Omnicable SRL, Rodica Bândilă – director Viva Com SRL, Manuela Degerat – președinte Secured SR SRL, Molnár Gábor – director general Aages SA, Doki János Tibor – director comercial Aages SA și Sándor Csongor – director Eldi Brutăria SRL.

”Oamenii de afaceri prezenți la întâlnire au subliniat câteva dintre aspectele care ar necesita o atenție imediată și care, cu sprijinul Primăriei, ar putea fi remediate în vederea facilitării dezvoltării afacerilor. Domnul primar Soós Zoltán a mulțumit domnului președinte Vasile Pop și delegației oamenilor de afaceri pentru organizarea acestei întâlniri și pentru sprijinul oferit, considerând oportună propunerea de colaborare. Printre aspectele care vin în sprijinul mediului economic a fost menționat proiectul de digitalizare al Primăriei precum și faptul că în prezent serviciul de impozite și taxe este unul separat adresat agenților economici. Domnul primar a considerat interesantă propunerea de a deschide un birou special pentru IMM-uri și investitori, deoarece feedback-ul mediului de afaceri, primit prin reprezentantul său, Camera de Comerț, este extrem de important”, au mai transmis reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE