Home / Rezidenţial / Complex rezidențial cu 200 de apartamente aproape de centrul Târgu Mureșului !

Complex rezidențial cu 200 de apartamente aproape de centrul Târgu Mureșului !

Distribuie

APC INVEST CENTER, compania care a dezvoltat complexul Crinului Residence, pregătește un proiect de
anvergură, amplasat la câteva sute de metri de zona centrală a Târgu Mureșului.
Proiectul prevede ridicarea a aproximativ 200 de apartamente, pe o suprafață de 10.000 mp.
APC INVEST CENTER face parte dintr-un grup de firme cu experiență bogată în domeniul construcțiilor civile și al instalațiilor, cu mai multe proiecte dezvoltate în Cluj Napoca, București și alte orașe, cu sute de apartamente și locuințe familiale construite.
În ultimii 2 ani, APC Invest a ridicat la Târgu Mureș complexul Crinului Residence, situat aproape de zona centrală a orașului, vândut aproape în totalitate.
Noul proiect dezvoltat la Târgu Mureș de APC Invest Center va acoperi o suprafață de aproape 10.000 de mp, amplasată între străzile Mihai Eminescu, Sinaia și Pavel Chinezu, cu acces din toate cele 3 străzi.
Ansamblul va însuma imobile cu apartamente, maxim P+3, cu parcări subterane. Gestionarea eficientă a parcărilor va genera mai mult spațiu în jurul imobilelor. În mijlocul complexului va fi amenajat un parc de mari dimensiuni, care va oferi o zonă generoasă cu spații verzi.
În curând, dezvoltatorul va veni cu detalii despre noul complex. Acesta va reprezenta o opțiune bună pentru toți cei care își doresc o locuință construită la standarde ridicate de calitate, situată foarte aproape de centrul municipiului Târgu Mureș.
Despre Crinului Residence
Situat la 3 minute de mers pe jos față de centrul Târgu Mureșului, Crinului Residence este un ansamblu de locuințe premium destinat celor care își doresc un standard de viață ridicat. Toate apartamentele au dotări de top și dispun de locuri de parcare subterană.
Crinului Residence a adus un nou concept în Târgu Mureș: posibilitatea de a locui foarte aproape de centrul orașului, dar, în același timp, într-o zonă ce poate oferi liniște. Complexul rezidențial este situat lângă Școala Generală Nr.2 și Grupul Școlar Avram Iancu. Distanța de aici până în zona Palatului Culturii poate fi parcursă la pas în 3-4 minute.
Ansamblul Rezidențial Crinului este format din trei clădiri (C1, C2 și C3 ) și un număr de 53 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere.
Locuințele au fost concepute cu dotări premium, cum ar fi: încălzire în pardoseală, geamuri termopan profil 70mm tripan (3 sticle), centrale termice de calitate, iar pentru fiecare apartament este prevăzut un loc de parcare la subsolul clădirii. Amplasarea parcărilor în zona subterană a aerisit mult spațiul din jurul imobilului și oferă un plus de siguranță locatarilor, în special copiilor. Apartamente au fost deja vândute. Detalii despre noua investiție APC INVEST CENTER din zona străzii Sinaia, puteți afla la numărul de telefon: 0727888808.
Forin Marcel Sandor


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

1 comentariu

  1. Sârb Judith Timea

    Bună ziua suntem firmă serioasă de finisaje interioare începând de la rigips, tencuieli mecanizate glet mecanizat etc dacă sunteți interesați dorim să vă facem o ofertă avantajoasă puteți să mă contactați pe gmail sau pe watap la nr de telefon 0773921794 vă mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.