Pulverizator de aerosoli salini – ce este și ce beneficii îți aduce? Business
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 2237 Vizualizări

Pulverizator de aerosoli salini – ce este și ce beneficii îți aduce?

Pulverizatorul de aerosoli salini este produs de firma SC ASIM SRL, specializată în construcții saline de suprafață și administrată de Dvorniczki Csaba și Aszalos Valentin. Aparatul are nevoie de un spațiu unde să fie montat și poate fi utilizat atât în saline de suprafață, cât și în locuințe personale, fiind extrem de benefic pentru sănătate. Pulverizatorul se montează ușor și asigură un mediu sănătos pentru întreaga familie.

Mai multe informații găsiți pe: https://constructiisaline.ro/

Ce este un  Pulverizator de Aerosoli Salini?

Pulverizatorul este un aparat special creat pentru îmbunătățirea și creșterea aerosolilor salini în salină. Pulverizatorul se poate programa să pornească la orele indicate și va introduce în aer particule de sare pentru creșterea salinității și a aerosolilor salini în salina artificială.

Cum funcționează un Pulverizator?

Pulverizatorul de aerosoli salini produce și distribuie în interiorul salinei particule de praf de sare de sub 5 microni. În funcție de dimensiunile salinei de suprafață și al programului de lucru, vă recomandăm să programați aparatul să pulverizeze aerosoli salini dimineața (150 g de praf de sare) și după amiaza (150 g de praf de sare).

Ce sunt aerosolii salini?

Aerosolii sunt microparticule care se regăsesc în atmosfera din interiorul salinei.  Au dimensiuni de sub 5 microni și pot fi inhalați în mod natural pe cale nazală și orală. Aerosolii de dimensiuni mici ajung direct în plămâni, în timp ce aerosolii de dimensiuni mai mari se depun în căile respiratorii.

Ce beneficii au aerosolii salini?

Aerosolii salini se depun pe mucoasa tractului respirator, de unde sunt absorbiți în corp. Prin absorbția aerosolilor salini se dezinfectează organismul, se elimină toxinele și se reface elasticitatea membranelor, astfel crește eficacitatea salinei de suprafață. Aerosolii salini și-au demonstrat beneficiile în cazul afecțiunilor respiratorii (astm bronșic, bronșite, rinite alergice și rinosinuzite), boli de piele (dermatită atopică, psoriazis) și afecțiuni reumatismale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE