Home / Administratie / Încep asfaltările pe strada Armatei din Târgu Mureș!

Încep asfaltările pe strada Armatei din Târgu Mureș!

Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, a anunțat joi, 3 iunie, că a stabilit, ”în urma întâlnirilor cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Târgu Mureș”, o listă de priorități ”pentru lucrările de asfaltare a străzilor” pe care autoritățile locale din ”Orașul Trandafirilor” le au în plan în acest an.

”Prima care intră în reabilitare, de azi, este zona Piața Armatei, unde sunt prevăzute lucrări de asfaltare a carosabilului și trotuare pe ambele sensuri. Tot în prima fază mai sunt prevăzute lucrări similare pe strada Bucegi, iar următoarele sunt: Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la Pocloș spre strada Înfrățirii, strada Călărașilor 46, unde s-a produs o surpare de drum, strada Nicolae Grigorescu pe o porțiune redusă, lucrări de ridicări de capace și guri de scurgere”, a precizat Alexandru György.

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș a mai anunțat că în planurile municipalității mai intră lucrări de asfaltare și trotuare pe străzile Ialomiței, Mioriței, Gheorghe Șincai, General Traian Moșoiu, Jiului, strada Rodnei între strada Gheorghe Doja și strada Liviu Rebreanu, strada Cuza Vodă între strada Horea și Piața Matei Corvin.

”Totodată, sunt prevăzute lucrări de balastare și stabilizare a solului pe străzile Vasile Săbădeanu, Eden – faza I, Hints Otto, Pomilor, Constantin Hagi Stoian, Verde – faza II, Regele Ferdinand, Gurghiului, Posada, Jean Monet, Pasajul Pădurii, Aeroportului. Valoarea acestor lucrări de intervenţii şi reparaţii străzi, trotuare, parcări şi lucrări edilitare, apă-canal, pe cele peste 20 de străzi din municipiul Târgu Mureş se ridică la peste 10 milioane de lei. Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!”, a transmis Alexandru György.

(Redacția)

Citeste si:  Livezeni: Incendiu nocturn la un adăpost de animale improvizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ungheni: Accident nocturn provocat de un șofer băut

În cursul nopții de sâmbătă, 13 august, spre duminică, 14 august, polițiștii Secției 4 Poliție …