Home / Invatamant / Înscrieri la Școala Populară de Arte Târgu Mureș

Înscrieri la Școala Populară de Arte Târgu Mureș

Școala Populară de Arte din Târgu Mureș organizează, în perioada 7-9 iunie, înscrieri și examene de admitere la specializările Muzică (canto clasic, popular, muzică ușoară, pian, vioară, chitară clasică, acordeon, clarinet, saxofon, taragot, orgă electronică, percuție), Teatru (actorie), Arte Plastice (pictură, grafică, sculptură/ modelaj, iconografie tradițională), Arte Vizuale (foto-imagine) și Coregrafie (dans popular, dans de societate, dans modern).

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea instituției, înscrierile au loc după următorul program: luni, 7 iunie – de la ora 15.00 la ora 18.00, marți, 8 iunie – de la ora 11.00 la 13.00 și de la ora 15.00 la ora 17.00 și miercuri, 9 iunie – de la ora 14.00 la ora 18.00.

La înscriere sunt necesare următoarele acte: copie xerox după cartea de identitate sau certificatul de naștere – pentru copii cu vârsta sub 14 ani.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul instituției din Târgu Mureș, Piața Trandafirilor nr. 5 (clădirea Apollo), pe pagina web www.artetradiții.ro, pe pagina de Facebook a instituției și la numerele de telefon 0265-236.970 sau 0365-809.879, zilnic între orele 10.00 – 16.00.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Smaranda Pușcaș, „Învățătoarea Anului”

Campania „Învățătoarea Anului”, proiect educațional inițiat de Mirela Retegan începând cu anul 2016, și-a desemnat …