Home / Administratie / FOTO: Pădurea Rotundă, loc de distracție și voie bună pentru cei mici

FOTO: Pădurea Rotundă, loc de distracție și voie bună pentru cei mici

Distribuie

Programată pentru data de 30 mai, manifestarea dedicată Zilei Internaționale a Copilului la Reghin a fost reprogramată pentru ziua de duminică, 6 iuniei, în spațiul primitor al pășunii Pădurii Rotunde.

„Copiii sunt așteptați la Pădurea Rotundă să participe la activități pline de culoare. Vom avea probe sportive diverse: alergare cu sacul, cursă cu obstacole, ciclism, vânătoare de comori, karaoke, teatru de păpuși, povești lecturate, dans, muzică, pictură pe pânză uriașă și multe altele. Garantăm distracția”, a sunat invitația organizatorilor, respectiv Primăria Municipiului Reghin care s-a ținut de cuvânt, distracția fiind cuvântul de ordine al zilei de duminică de la Pădurea Rotundă din Reghin.

Sute de copii s-au bucurat cu adevărat de o sărbătoare dedicată lor, având la dispoziție un inedit „parc de distracții” asigurat de organizatori. La loc de cinste au fost întrecerile sportive (alergatul cu sacul, trasul cu frânghia, cursă cu bicicletele, concurs cu penalty-uri) , precum și momentele de dans, karaoke, teatru de păpuși,  vânătoare de comori, atelierul de pictură pe pânză uriașă, plimbarea cu căruța trasă de cai, ca să amintim doar câteva din bogata ofertă a Zilei Copilului de la Pădurea Rotundă din Reghin.

Implicarea instituțiilor de cultură

Felicitări se cuvin organizatorilor, celor care au animat locațiile evenimentului, reprezentanții instituțiilor de cultură din oraș, Casa de Cultură „Eugen Nicoară”, Biblioteca Municipală „Petru Maior”, Muzeul Etnografic „Anton Badea”, Școala de Muzică, alături de reprezentanții Primăriei. După „recucerirea” centrului orașului (Ziua Europei, Duminica moto), iată că și zona Pădurii Rotunde începe să prindă viață grație evenimentelor organizate de către municipalitatea reghineană.

„Mulțumim mult tuturor celor care ne-au onorat cu prezența la evenimentul de duminică de la Pădurea Rotundă și au contribuit la a demonstra că în Reghin există prezent și viitor. Nu în ultimul rând, mulțumesc  tuturor colegilor care prin munca lor au contribuit la realizarea acestui eveniment”, a fost mesajul transmis de Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

Sursă foto: Primăria Municipiului Reghin

(Redacția)


De asemenea, verificati

Consiliul Județean Mureș, în consorțiu cu UMFST pentru învățământ tehnic dual

Distribuie Consilierii județeni au aprobat joi, 2 februarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.