Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din județul Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1555 Vizualizări

Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din județul Mureș!

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină vineri, 11 iunie, în jurul orei 22.00, în cazul producerii unui incendiu la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, Detașamentelor Târgu-Mureș, Sighișoara, Reghin, Târnăveni, Garda de Intervenție Miercurea Nirajului cu un efectiv de 42 de cadre militare, 10 autospeciale de stingere și trei mașini de teren, plus comanda unității, iar în sprijinul acestora au intervenit pompireii din cadrul SVSU Sovata, Sângeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului, Bălăușeri și Fântânele cu un efectiv de 29 de persoane și cinci autospeciala.

”Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că incendiul se manifestă violent cu flacără deschisă. Salvatorii au intervenit de îndată pentru limitarea propagării incendiului și lichidarea lui. După mai bine de 13 ore, încă se lucrează pentru căutarea focarelor ascunse și lichidarea acestora. La fața locului mai sunt trei autospeciale de stingere cu 12 subofițeri și personal din conducerea unității. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați dintr-un total de 3.000 de metri pătrați. Din fericire nu au fost victime, iar propagarea incendiului a fost limitată inainte să afecteze întreaga suprafață”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, întocmindu-se o comisie în acest sens.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE