Carte despre jazz lansată de Andrada-Bianca Badi Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 522 Vizualizări

Carte despre jazz lansată de Andrada-Bianca Badi

Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș va găzdui luni, 28 iunie, de la ora 17.00, evenimentul de lansare a cărții ”Elemente de jazz și jazz simfonic în creația pentru pian a lui George Gershwin”, de Andrada-Bianca Badi.

Lucrarea a văzut lumina tiparului la Editura Muzicală, iar pe lista invitaților speciali se află prof. univ. dr. Carmen Mihăescu și prof. Kovács Zsuzsa. Lansarea va fi prezentată de prof. dr. Valentin Marica, moderată de Angela Fanea-Macarie, iar invitații vor avea parte și de momente muzicale susținute de prof. Maria Bejan (pian), prof. Ioan Moldovan-Lirca (oboi) și prof. Emanuela Szigeti (pian).

În prezent, Andrada-Bianca Badi își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș unde ocupă funcția de inspector școlar pentru arte, învățământ particular și alternative educaționale.

Potrivit CV-ului publicat pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Andrada-Bianca Badi este licențiată în Arte, domeniul Muzică/ Pian la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca și doctor în domeniul Muzică la Universitatea de Muzică din București.

Totodată, din CV-ul scriitoarei amintim și activitățile de profesor asociat la Universitatea ”Babeș Bolyai” – Extensia Târgu Mureș, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației/ Departamentul de Științe ale Educației, profesor titular de pian la Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș și președinte al Asociației Culturale ”Classic for kids”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE